iCulture forum | iPhone, iPad,  iPod touch, Apple TV en iOS

iCulture forum | iPhone, iPad, iPod touch, Apple TV en iOS (https://forum.iculture.nl/)
-   iPhone algemeen (https://forum.iculture.nl/f28/iphone/f32/iphone-algemeen/)
-   -   Uitroepteken bij foto's op iPhone (https://forum.iculture.nl/f28/iphone/f32/iphone-algemeen/178931-uitroepteken-foto-s-op-iphone.html)

djouryy 05-10-17 14:46

Uitroepteken bij foto's op iPhone
 
Hoi allemaal,

Ik loop al een tijdje tegen het volgende probleem aan en ik hoop dat jullie me kunnen helpen.

Geregeld komt het voor dat er bij bijna alle foto's op mijn iPhone (gesynchroniseerd met iCloud Fotobibliotheek) een uitroepteken staat. De foto's zijn ook van erg slechte kwaliteit (pixelig). Op internet heb ik gelezen dat het kan komen door te weinig opslaggeheugen op mijn iPhone, maar ik heb nog gewoon 2GB vrije geheugen.. Eerder, als ik nog maar 500MB of zelfs minder vrije geheugen had, was dit niet het geval.

Weten jullie toevallig hoe ik mijn foto's in de juiste kwaliteit weer terugkrijg op mijn iPhone? Ik heb op internet ook gelezen dat op andere apparaten (bijvoorbeeld mijn MacBook) de foto's wl in de juiste kwaliteit zichtbaar zijn, maar ik heb de foto's op mijn iPhone nodig en niet op andere apparaten.

Ik hoor het graag !


Grtz,
Djouryy

Karst70 30-11-17 12:35

Sinds kort hier ook last van. Kan mij herinneren dat ik een instelling heb veranderd (upload alleen naar iCloud fotostream via Wi-Fi) maar kan die instelling niet meer vinden.


Grote kans dat er wat mis is met iCloud fotostream, Rare is dat Apple aangeeft dat er niets aan de hand is...


https://www.apple.com/nl/support/systemstatus/


Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 16:40.