iCulture forum | iPhone, iPad,  iPod touch, Apple TV en iOS

iCulture forum | iPhone, iPad, iPod touch, Apple TV en iOS (https://forum.iculture.nl/)
-   iPhone algemeen (https://forum.iculture.nl/f28/iphone/f32/iphone-algemeen/)
-   -   Icloud verwijderen van Iphone en vervangen door andere (https://forum.iculture.nl/f28/iphone/f32/iphone-algemeen/179272-icloud-verwijderen-iphone-vervangen-door-andere.html)

FabianSchrijvers 29-10-17 10:41

Icloud verwijderen van Iphone en vervangen door andere
 
Hoi

Ik ben tijd geleden van baan verwisselt en weet mijn wachtwoord van mijn icloud niet meer. Als ik een nieuwe wil aanvragen worden er codes gestuurd naar mobiele nummer die ik niet meer heb. Nu heb ik een andere iphone waar ik per ongeluk weer mijn oude icloud op gezet heb. Nu wil ik dit verwijderen zodat ik met een 'lege' iphone kan beginnen maar dat kan niet meer. Hij wil mijn wachtwoord weten. Alles mag van deze telefoon af want er staat nog niet veel op. Maar als ik alles wil wissen dan vraagt hij ook om mijn wachtwoord.

Weet iemand hier een oplossing voor ?

Guest-20180925190238 30-10-17 09:19

Citaat:

Oorspronkelijk geplaatst door FabianSchrijvers (Bericht 1037107)
Weet iemand hier een oplossing voor ?

Et encore une fois, contact opnemen met Apple en bewijzen dat je de rechtmatige eigenaar van het toestel bent. Eventueel kan Apple je ook helpen met het wachtwoord.

Citaat:

Ik ben tijd geleden van baan verwisselt en weet mijn wachtwoord van mijn icloud niet meer.
Wat heeft het veranderen van baan te maken met het iCloud wachtwoord? Of ben je nog andere dingen vergeten nadat je van baan verandert bent? :confused:


Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 15:09.