iCulture forum | iPhone, iPad,  iPod touch, Apple TV en iOS

iCulture forum | iPhone, iPad, iPod touch, Apple TV en iOS (https://forum.iculture.nl/)
-   iPhone algemeen (https://forum.iculture.nl/f28/iphone/f32/iphone-algemeen/)
-   -   Batterij iPhone 6S vraagje (https://forum.iculture.nl/f28/iphone/f32/iphone-algemeen/180184-batterij-iphone-6s-vraagje.html)

Vic55 02-01-18 13:06

Batterij iPhone 6S vraagje
 
Ik weet niet in welke mate het resultaat welk de app Battery Life aangeeft correct is, maar ik gebruik men iPhone 6S nu een jaartje en de app geeft momenteel 7% slijtage verlies al aan. Mocht de app geen betrouwbaar beeld geven zijn er andere tools of app's die wel betrouwbaar zijn. Indien de app wel een juist beeld geeft, is dan 7% volgens jullie al dan niet abnormaal. Of heb ik gewoon pech? Of kan het ook goed zijn, dat ik eigenlijk op een slechte manier men iPhone oplaad. Ik laad namelijk dagelijks s'avonds men iPhone op, dan heb ik gewoonlijk nog tussen de 60 / 75 % batterij en gebruik daarvoor men iPad ladder. Geruime tijd heb ik ook dan de rest van de nacht hem aan de ladder laten hangen. Nu sinds een tijdje (omdat ik ergens las dat het niet zo goed is dat een iPhone die opgeladen is nog langer aan de ladder blijft hangen) haal ik hem van de ladder als ik merk dat de batterij status op 100% staat.

Mvg, Vic

Ps. Dit is de app welk ik bedoel https://itunes.apple.com/us/app/batt...080930585?mt=8

Starscreamer 03-01-18 13:03

De app ken ik niet maar had je al geprobeerd je batterij te kalibreren?
https://www.iculture.nl/tips/batteri...n-iphone-ipad/

Vic55 03-01-18 13:51

Thx voor deze reactie.
Heb ik idd nog niet gedaan. Ik kwam gisteravond ook dit en andere artikels hierover tegen. Ik zag wel in de verschillende artikelen hierover kleine verschillen in de te volgen wijze. Bestaat er daarover soms geen artikel van Apple zelf? Of kan ik het artikel dat u aanhaalt als correct beschouwen en dat gewoon volgen?

Mvg, Vic


Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 04:32.