iCulture forum | iPhone, iPad,  iPod touch, Apple TV en iOS

iCulture forum | iPhone, iPad, iPod touch, Apple TV en iOS (https://forum.iculture.nl/)
-   iPhone algemeen (https://forum.iculture.nl/f28/iphone/f32/iphone-algemeen/)
-   -   iPhone XS geluid tijdens telefoongesprek (https://forum.iculture.nl/f28/iphone/f32/iphone-algemeen/183543-iphone-xs-geluid-tijdens-telefoongesprek.html)

dva013 07-10-18 16:05

iPhone XS geluid tijdens telefoongesprek
 
Ik heb de iPhone XS en hiervoor had ik de iPhone 6. Ligt het aan mij of is de geluidskwaliteit van de iPhone (tijdens het bellen) achteruit gegaan? Ik bedoel dus het geluid uit de oorspeaker (als ik de telefoon tegen mijn oor houd dus). Het klonkt eerst veel frisser, veel meer trebble. Nu klinkt het vrij hol en de nadruk ligt op de middentonen en mid-laag. Totaal geen vooruitgang naar mijn mening.

Ik heb diverse mensen gebeld en het klinkt allemaal hetzelfde. Niet dat het niet te doen is, maar heel helder klinkt het allemaal niet meer.

Overigens, voor de rest enorm tevreden met deze iPhone.

Esje9 05-11-18 19:45

Dat klopt.
Ik heb dus exact hetzelfde.
Heb er zelfs een iPhone Xs voor teruggestuurd. dacht dat het niet klopte ,maar dit nieuwe toestel, sinds gisteren in gebruik heeft het ook.
Het lijkt wel of een oordopje in je oor zit zoiets.

trimix 05-11-18 21:05

niet een hoesje omzitten waarvan je de voorkant naar achteren klapt tijdens het bellen ? zit een soort van microfoontje net bij de flitser van de camera als je die afdekt is het geluid waardeloos tijdens het bellen

Esje9 05-11-18 21:12

Nee zit een keurig hoesje om van Apple
Voorkant open,
Achterkant dicht (op cameralensen na dan)


Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 04:56.