iCulture forum | iPhone, iPad,  iPod touch, Apple TV en iOS

iCulture forum | iPhone, iPad, iPod touch, Apple TV en iOS (https://forum.iculture.nl/)
-   iPhone algemeen (https://forum.iculture.nl/f28/iphone/f32/iphone-algemeen/)
-   -   iOS12: welke optie voor niet oplichten scherm? (niet storen melding) (https://forum.iculture.nl/f28/iphone/f32/iphone-algemeen/183686-ios12-welke-optie-voor-niet-oplichten-scherm-niet-storen-melding.html)

BillSplate 20-10-18 21:10

iOS12: welke optie voor niet oplichten scherm? (niet storen melding)
 
Beste,

Graag behoud ik de meldingen op het standbyscherm (wanneer locked), maar zonder dat het scherm oplicht bij binnenkomst van die berichten/apps enz.

Nu los ik dat op door continu de Niet storen functie aan te hebben. Dat werkt wel, ware het niet dat er sinds iOS12 bij het ingeschakeld hebben van Niet storen er een melding staat in de trant van: 'Let op, niet storen is ingeschakeld'.

Dus eigenlijk werkt dat niet als oplossing.

Vraag dus:
1) kan je uitzetten dat je scherm oplicht bij binnenkomst van berichten, maar dat je wel berichtgeving ziet op lockscreen als je zelf eens kijkt? Kan dit zonder Niet storen te hebben ingeschakeld?
2) is die melding op het lockscreen die aangeeft 'Let op: Niet storen staat aan' te verwijderen.

Bedankt!

Groet,
Sanne

dvischjager 20-10-18 22:09

Hoi Sanne, volgens mij is wat je wil helaas niet (meer) mogelijk. Wat wel werkt is om je iPhone met het scherm naar beneden neer te leggen. Dan licht het scherm niet op en bespaar je ook nog wat batterijlading.


Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 12:47.