iCulture forum | iPhone, iPad,  iPod touch, Apple TV en iOS

iCulture forum | iPhone, iPad, iPod touch, Apple TV en iOS (https://forum.iculture.nl/)
-   iPhone algemeen (https://forum.iculture.nl/f28/iphone/f32/iphone-algemeen/)
-   -   Amac neemt geen verantwoordelijkheid voor kapotte iPhone na batterijvervanging. (https://forum.iculture.nl/f28/iphone/f32/iphone-algemeen/184248-amac-neemt-geen-verantwoordelijkheid-voor-kapotte-iphone-na-batterijvervanging.html)

Flotto 12-12-18 20:50

Amac neemt geen verantwoordelijkheid voor kapotte iPhone na batterijvervanging.
 
Ik heb bij Amac de batterij van mijn iPhone 6 plus laten vervangen. Ik had de telefoon goed werkend ingeleverd, maar toen ik hem terugkreeg kon ik niet meer normaal met de telefoon bellen. Alleen op de speaker kon ik de andere partij horen. Dus weer terug naar de Amac dealer, telefoon naar hun servicecentrum teruggestuurd. Wat krijg ik te horen? Om het probleem te verhelpen dient de iPhone vervangen te worden, kosten €421,- Valt niet onder de garantie van de batterijvervanging wordt erbij gezegd...

Nou zeg, mijn iPhone deed het prima toen ik hem inleverde. Krijg ik 'm kapot terug en Amac neemt geen enkele verantwoordelijkheid. Het enige wat ze toezeggen is dat ik het geld van de batterijvervanging terug kan krijgen.
Ik mag er toch vanuit gaan dat mijn iPhone niet in een slechtere staat terugkomt na een batterijvervanging? Controleert Amac een iPhone niet voordat een batterij vervangen wordt of in ieder geval voordat ze worden teruggezonden naar de klant? Ik neem aan dat daar software voor is die alle functies controleert.

Wat kan ik het beste doen nu Amac geen verantwoordelijkheid neemt?

newremco 13-12-18 06:45

wat je kan doen ja dat wordt een getrouw trek, wat ik zou doen is een een aangetekende brief sturen met de waarschuwing als er binnen 1 week geen oplossing komt dat je je rechtsbijstand (als je die hebt, en anders een advocaat gaat)en dan even kijken hoe ze daar op reageren,

yermolai 13-12-18 08:26

Kassa of Radar inlichten ?


Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 02:27.