iCulture forum | iPhone, iPad,  iPod touch, Apple TV en iOS

iCulture forum | iPhone, iPad, iPod touch, Apple TV en iOS (https://forum.iculture.nl/)
-   iPhone algemeen (https://forum.iculture.nl/f28/iphone/f32/iphone-algemeen/)
-   -   Macbook snel leeg (https://forum.iculture.nl/f28/iphone/f32/iphone-algemeen/185862-macbook-snel-leeg.html)

Roos1995 17-05-19 21:06

Macbook snel leeg
 
Hallo allemaal,

Hopelijk is het akkoord dat ik mijn vraag hier plaats. Ik zie dat er niet specifiek een kopje is voor de macbook maar aangezien ik verwacht dat er toch mensen zijn die er verstand van hebben, stel ik hem toch.

Ik heb een Macbook Air (2017) van 1.5 jaar oud. Het valt mij de laatste tijd op dat de accu erg snel leeg is. Waar ik normaal met 100% accu zeker een dag kon, is hij nu na (ongeveer) 4 uren gebruik echt leeg. Ik gebruik hem voornamelijk voor school en na een schooldag waar ik niet eens zoveel de macbook gebruik is hij echt leeg. Ik heb er geen gekke apps (naar mijn weten) op staan en gebruik hem voornamelijk voor het uittypen van word bestanden.

Als ik de accuduur bekijk staat er ''normaal'', dus dat zou moeten werken.
Wel valt het mij op dat hij soms ook erg warm wordt, voornamelijk het toetsenbord. Soms begint hij te blazen. Ik heb er wel altijd een hoes om.. deze heb ik er nu afgehaald.. misschien dat hij de hitte niet goed kwijt kan? Zou dit ook invloed kunnen hebben op de accuduur? De hoes zit er al wel een tijd op en het probleem is van de laatste weken.


Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 08:20.