iCulture forum | iPhone, iPad,  iPod touch, Apple TV en iOS

iCulture forum | iPhone, iPad, iPod touch, Apple TV en iOS (https://forum.iculture.nl/)
-   iPhone algemeen (https://forum.iculture.nl/f28/iphone/f32/iphone-algemeen/)
-   -   Probleem na synchronisatie Outlook contactpersonen (https://forum.iculture.nl/f28/iphone/f32/iphone-algemeen/187144-probleem-na-synchronisatie-outlook-contactpersonen.html)

apeka 25-09-19 22:56

Probleem na synchronisatie Outlook contactpersonen
 
De update naar iOS13 en 13.1 heeft na de eerste synchronisatie (via iTunes) van mijn iPhone 7 met Outlook 2016 een probleem veroorzaakt bij de adresweergave van mijn (230+) contactpersonen.
Na de update bleken de postcodes van de adressen allemaal achter de plaatsnaam te zijn geplaatst in Outlook. Bij mijn iPhone stonden ze nog wel hetzelfde (de postcodes dus voor de plaatsnaam).
Ik bemerkte dit al na de eerste synchronisatie met update iOS13 en heb toen alle adressen in Outlook handmatig gecorrigeerd. Helaas bleek na de update naar iOS13.1 dat alle postcodes in de adressen wr opnieuw 'foutief' stonden.
Ik heb dit probleem nooit eerder gehad bij iOS updates.
Het herstellen van de postcode/adresnotaties in Outlook na zo'n update is een tijdrovend karwei :-(. Heeft iemand anders een soortgelijke ervaring? Hoe kun je dit bij volgende iOS updates voorkomen?

apeka 28-09-19 16:55

OPGELOST!
De laatste update naar iOS 13.1.1. heeft -ook- mijn probleem met de verkeerde notatie van de postcodes in bij de adressen van de contactpersonen in Outlook 2016 verholpen: Na de synchronisatie met mijn iPhone blijven in Outlook de postcodes bij de adressen nu weer netjes vr de plaatsnaam staan...:)

Blazez 28-09-19 17:15

Fijn dat je even de oplossing meldt. zelfs als er nog geen antwoord van iemand anders geweest is, kan dit wellicht een ander nog weer helpen.


Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 12:16.