iCulture forum | iPhone, iPad,  iPod touch, Apple TV en iOS

iCulture forum | iPhone, iPad, iPod touch, Apple TV en iOS (https://forum.iculture.nl/)
-   iPhone algemeen (https://forum.iculture.nl/f28/iphone/f32/iphone-algemeen/)
-   -   Speciale datums cintactpersonen (https://forum.iculture.nl/f28/iphone/f32/iphone-algemeen/188128-speciale-datums-cintactpersonen.html)

DigiProfress 01-01-20 17:12

Speciale datums cintactpersonen
 
In de contact personen van mijn iPhone heb ik de datums vastgelegd voor speciale gelegenheden. Bijvoorbeeld een trouwdag, de verjaardag van een kind van het contact of een jubileum van iemand.

Na het invoeren van deze datums worden deze niet zichtbaar in mijn agenda. Bij een andere iPhone gebruiken die ik ken wat de datum wel zichtbaar als hij die op deze manier invoert in zijn iPhone. Verjaardagen die ik vast leggen in de contactpersonen worden wel zichtbaar in mijn agenda.. In de agenda staat ook het vinkje aan voor verjaardagen tonen.

Heeft iemand een idee of ik iets aanpassen in instellingen van mijn iPhone zodat het wel zichtbaar wordt?

Gonus 06-01-20 13:58

Ik heb ook speciale datums ingevuld bij contactpersonen, maar deze verschijnen nooit in de kalender. Voor zover ik weet kan dit ook niet.
Je zou eens aan de iPhone gebruiker die je kent moeten vragen hoe hij/zij dit voor elkaar heeft gekregen. Ik zou het ook graag willen weten!

Spreeuwke 06-01-20 15:08

De datum die in de contacten bij "verjaardag" is ingevuld, zal automatisch in de agenda weergegeven worden als verjaardag met tussen haakjes de leeftijd.
Het is volgens mij niet mogelijk om een andere datum vanuit contacten aan de agenda toe te voegen.


Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 13:26.