iCulture forum | iPhone, iPad,  iPod touch, Apple TV en iOS

iCulture forum | iPhone, iPad, iPod touch, Apple TV en iOS (https://forum.iculture.nl/)
-   iPhone algemeen (https://forum.iculture.nl/f28/iphone/f32/iphone-algemeen/)
-   -   Nieuwe app toevoegen aan 'delen' menu (https://forum.iculture.nl/f28/iphone/f32/iphone-algemeen/188421-nieuwe-app-toevoegen-delen-menu.html)

rotero 01-02-20 10:48

Nieuwe app toevoegen aan 'delen' menu
 
Hoi,

Graag jullie hulp bij het volgende:

Als ik in de Apple app 'Foto's' klik op de knop 'delen' wil ik graag de foto rechtstreeks openen in bijvoorbeeld Snapseed. Snapseed is uiteraard geïnstalleerd op mijn iPhone, maar Snapseed staat niet bij de beschikbare apps in het 'delen' menu. Ook als ik helemaal rechts van de beschikbare apps op 'Meer' klik kan ik Snapseed niet toevoegen of selecteren.

Hopelijk kan iemand mij uitleggen hoe ik Snapseed (of welke app dan ook) kan toevoegen aan het 'delen' menu, zodat ik rechtstreeks vanuit de 'Foto's' app een foto in Snapseed kan openen.

Of zou Apple Snapseed om welke reden dan ook niet toelaten in het menu 'delen'?

[ik gebruik een iPhone 11 Pro met iOS 13.3.1]

Alvast hartelijk bedankt.

Met vriendelijke groet,
Rob

Mariche 01-02-20 13:49

Kom je hier verder mee?
https://www.iculture.nl/tips/deelmenu-aanpassen/

rotero 01-02-20 14:31

Hoi Mariche,

Bedankt voor je reactie!

Ik lees hier inderdaad het volgende:
"Het is niet mogelijk om apps toe te voegen die niet in de lijst staan. Apps moeten door ontwikkelaars aangepast worden om samen te kunnen werken met het deelmenu. Wil je een app graag in het deelmenu zetten dat niet geschikt is, dan kun je dus het beste contact opnemen met een ontwikkelaar."

Toch jammer! Hopelijk wordt dit nog eens aangepast. Er staan wel Google apps in het deelmenu, maar Snapseed helaas (nog) niet. Ik zal eens kijken of Snapseed benaderbaar is voor zo'n suggestie.

Groeten,
Rob


Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 23:11.