iCulture forum | iPhone, iPad,  iPod touch, Apple TV en iOS

iCulture forum | iPhone, iPad, iPod touch, Apple TV en iOS (https://forum.iculture.nl/)
-   iPhone algemeen (https://forum.iculture.nl/f28/iphone/f32/iphone-algemeen/)
-   -   nog steeds hakkelig (https://forum.iculture.nl/f28/iphone/f32/iphone-algemeen/18900-steeds-hakkelig.html)

drumworkshop 12-08-08 22:24

nog steeds hakkelig
 
even een nieuwe topic, want die andere liep te ver uit.
maar mijn probleem met mijn 3G fw 2.0 was hakkelig, en dat zou wel weg gaan als de nieuwe fw zou komen, nu die er dus is en die er op gezet te hebben loopt het nog steeds niet lekker soepel, hoe kan dit, zijn er meer met dit probleem, of is mijn iphone gewoon gaar, wat kan ik daar aan doen. ik heb het idee dat als ik hem aan het opladen ben dat hij wel soepeler gaat, maar van het lichtnet af is het toch wat hakkelig. bij I factor winkel vertelde ze dat er meer mensen dat probleem hebben?????

alvast bedankt

macbofh 14-08-08 11:40

Meerdere mensen hebben hier last van. Ik merk zelf dat firmware 2.0 en 2.0.1 veel trager aanvoelt dan 1.1.4. Scrollen gaat trager, veel vertraging bij openen van programma's en de iPhone is niet meer zo stabiel als voorheen. Helaas dus even afwachten totdat Apple met een nieuwe firmware uitkomt (2.1 ?)

NickV1 14-08-08 13:10

Ik heb laatst ook van 2.0 geupdate naar 2.0.1. de eerste paar dagen werkte hij merkbaar soepeler. Nu heb ik hem laatst herstelt en nu is hij weer net zo langzaam als voor de update (draai nog steeds 2.0.1.)

Vooral de contacten laden duurt mij echt te lang. En soms als ik word gebeld reageert de iPhone gewoon niet op de slider. (blijft gewoon rechts in de balk staan na het sliden) Ik heb overigens geen verschil gemerkt tussen lichtnet en accu..

Nick

drumworkshop 14-08-08 17:17

ik heb ook totaal geen veranderingen, ik baal daar enorm van.
apple moet er heel snel wat aan gaan doen gewoon

ButcherJF 14-08-08 22:46

Hier idem dito. 2.0 was/is het niet, 2.0.1 evenmin. Geen verschil tussen die beide. Apple heeft wat mij betreft broddelwerk afgeleverd, bij beide firmwares.

Apps die ineens niet meer starten, als je een update van een app hebt kun je je springboards weer opnieuw gaan indelen omdat de geüpdate apps default op je eerste scherm terecht komen, vertraging in diverse standaard apps als contacten.

Dit, i.c.m. het ge%^&*er met iTunes (eindeloze backups en syncs, verschillende AppStores) ontneemt mij langzamerhand toch een beetje de lol in de iPhone.

Apple, kom op met een échte en stabiele update voor de iPhone!


Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 17:23.