iCulture forum | iPhone, iPad,  iPod touch, Apple TV en iOS

iCulture forum | iPhone, iPad, iPod touch, Apple TV en iOS (https://forum.iculture.nl/)
-   iPhone algemeen (https://forum.iculture.nl/f28/iphone/f32/iphone-algemeen/)
-   -   Muziek en apps worden steeds opnieuw gesynchroniseerd met iTunes (https://forum.iculture.nl/f28/iphone/f32/iphone-algemeen/190368-muziek-apps-worden-steeds-opnieuw-gesynchroniseerd-itunes.html)

JanG 28-08-20 13:22

Muziek en apps worden steeds opnieuw gesynchroniseerd met iTunes
 
Ik heb vorig jaar mijn iPhone teruggezet naar de fabrieksinstellingen, omdat de muziek die er op stond niet goed meer werd afgespeeld. De nummers haperde een aantal seconden en daarna werd er weer een stuk versneld afgespeeld. Dit steeds achter elkaar.

Sinds de nieuwe installatie (via iCloud reservekopie gedaan) merk ik dat bij het synchroniseren met iTunes (om nieuwe muziek op de iPhone te zetten, maar deze muziek is niet via iTunes gekocht) ongeveer 120 tracks steeds opnieuw worden gekopieerd naar de iPhone, terwijl deze nummers al op de iPhone staan. Hetzelfde geldt voor 13 apps: deze staan ook al op de iPhone (zowel de apps op de iPhone als in iTunes zijn up-to-date), maar worden toch bij elke synchronisatie opnieuw gekopieerd. "Even" de iPhone synchroniseren met iTunes duurt hierdoor zo'n 15 minuten.

Voorheen werden alleen nieuwe tracks en nieuwere versies van apps gekopieerd naar de iPhone. Weet iemand waarom het synchroniseren nu ineens anders verloopt?


Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 13:52.