iCulture forum | iPhone, iPad,  iPod touch, Apple TV en iOS

iCulture forum | iPhone, iPad, iPod touch, Apple TV en iOS (https://forum.iculture.nl/)
-   iPhone algemeen (https://forum.iculture.nl/f28/iphone/f32/iphone-algemeen/)
-   -   iPhone 7 komt niet verder dan apple scherm (https://forum.iculture.nl/f28/iphone/f32/iphone-algemeen/193162-iphone-7-komt-niet-verder-apple-scherm.html)

Rogue84 11-08-21 21:33

iPhone 7 komt niet verder dan apple scherm
 
hoi allen,

ik weet dat dit een bekend probleem is, maar ik ben benieuwd of dit op te lossen is zonder al mijn data te verliezen. Of in elk geval te weten wat ik wel en niet zal verliezen.

mijn telefoon was heel langzaam dus ik besloot (heel dom) om hem uit te zetten en daarna weer aan. Maar ik heb hem dus niet meer aan gekregen, want hij blijft in dat logoscherm hangen. Dit heb ik eerder gehad en dit was zo opgelost toen ik met de volume-omlaag en aan/uitknop resette. Maar nu werkt dit trucje niet. Als ik dit trucje uitvoer terwijl hij verbonden is met iTunes herkent hij hem nu wel als in 'recovery mode'. Maar mijn enige optie is 'restore' en ja dan ben ik alles kwijt.

Ik heb een iCloud abonnement, maar heb eigenlijk geen idee welke dingen daar automatisch worden opgeslagen en hoe vaak een backup wordt gemaakt. Weet iemand dit?

Ik ben een beetje in paniek hier, wat raden jullie aan?

---------- Bericht automatisch samengevoegd op 11-08-21 om 22:22 ----------

update, ik heb voor restore gekozen, maar zelfs dat werkt niet. Halverwege krijg ik de error code 35. Eerst was ik alleen bang om mijn data te verliezen, maar nu vraag ik me af, is deze telefoon nog te redden?

trimix 22-08-21 16:24

iphone 7 staat niet echt bekend als beste iphone.

probeer nog eens een restore te doen op een andere usb poort usb poort die achter in je pc zit
andere usb kabel of kijk eens of je iemand kunt vinden die een mac heeft
of probeer het eens met 3 u tools ipv itunes


Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 12:57.