iCulture forum | iPhone, iPad,  iPod touch, Apple TV en iOS

iCulture forum | iPhone, iPad, iPod touch, Apple TV en iOS (https://forum.iculture.nl/)
-   iPhone algemeen (https://forum.iculture.nl/f28/iphone/f32/iphone-algemeen/)
-   -   Contacten en mail door elkaar , overstap android naar Iphone 13 (https://forum.iculture.nl/f28/iphone/f32/iphone-algemeen/194893-contacten-mail-door-elkaar-overstap-android-naar-iphone-13-a.html)

DaddyPumbaa 08-06-22 10:47

Contacten en mail door elkaar , overstap android naar Iphone 13
 
Beste Allemaal,
Ik ben na de iPhone 7 overgestapt naar Samsung, nu weer een iPhone 13 gekocht, nou is het zo dat ik de stappen heb gevolgd voor het overzetten van gegevens en dat ging verder goed.
Nu is het zo dat als ik op het bel icoontje druk ik alles door elkaar heb staan! mail en telefoonnummers, als ik iemand wil bellen wil ik bellen en niet steeds moeten gaan zoeken of ik wel het juiste aanklik bij de persoon. ( ook veel dubbele contacten)
Ik begrijp ook niet waarom apple dit niet automatisch uitsplitst mail bij mail en 06 nummers onder de bel knop.
Ik ben er al dagen mee bezig maar krijg het niet voor elkaar om gewoon alleen maar telefoonnummers onder mijn contacten te krijgen.
word er niet goed van..... je moet namelijk eerst de persoon aanklikken en kijken of het mail is of een 06 nummer voor je kan gaan bellen en sommige contacten heb ik zakelijk mail, privé mail en idem met 06 nummers. dus dan 4 keer de zelfde persoon met allemaal verschillende contact opties
Oftewel please HELP!
Ik sta op het punt de iPhone weer weg te doen.....
Hoe kan ik dit oplossen? word er erg gefrustreerd van ;o)


Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 23:18.