iCulture forum | iPhone, iPad,  iPod touch, Apple TV en iOS

iCulture forum | iPhone, iPad, iPod touch, Apple TV en iOS (https://forum.iculture.nl/)
-   iPhone algemeen (https://forum.iculture.nl/f28/iphone/f32/iphone-algemeen/)
-   -   Oude email adressen in iPhone bij invullen velden (https://forum.iculture.nl/f28/iphone/f32/iphone-algemeen/195449-oude-email-adressen-iphone-invullen-velden.html)

Ray1975Ede 14-09-22 16:33

Oude email adressen in iPhone bij invullen velden
 
Hallo beste leden,

Ik heb een iPhone XS Max en heb vandaag de 14 Pro Max besteld. Dus binnenkort zet ik mijn reservekopie terug op de nieuwe telefoon en ik ben klaar.

Maar......Als ik nu weleens met mijn telefoon me ergens registreer en een mail adres moet invullen in de browser, dan geeft mn telefoon als optie in beeld 2 oude mail adressen die ik allang niet meer gebruik. 1 zakelijke, en 1 prive.

Dat, die suggestie van verouderde mail adressen, zou ik er graag op mijn huidige telefoon, maar zeker op mijn nieuwe telefoon uit willen hebben.

Iemand enig idee hoe ik die oude adressen uit het geheugen van mijn telefoon krijg?

Grt,

Ray.

iCulture 21-09-22 00:28

De e-mailadressen worden vrijwel altijd gesuggereerd uit je eigen contactenkaart. Weet je zeker dat de adressen niet meer in je eigen contactgegevens staan?

Ray1975Ede 21-09-22 09:07

Je hebt helemaal gelijk. Ik had mezelf aangemaakt als contactpersoon en daar stonden ook de 2 mail adressen bij die dus allang niet meer in gebruik waren, maar zo dus wel steeds naar boven kwamen.

Probleem opgelost.

Dank je wel!


Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 06:30.