iCulture forum | iPhone, iPad,  iPod touch, Apple TV en iOS

iCulture forum | iPhone, iPad, iPod touch, Apple TV en iOS (https://forum.iculture.nl/)
-   iPhone algemeen (https://forum.iculture.nl/f28/iphone/f32/iphone-algemeen/)
-   -   Problemen met terug naar fabrieksinstellingen (https://forum.iculture.nl/f28/iphone/f32/iphone-algemeen/19820-problemen-terug-naar-fabrieksinstellingen.html)

i3g 23-08-08 14:31

Problemen met terug naar fabrieksinstellingen
 
Ik heb gisteren (noodgedwongen) mijn IPhone moeten resetten (naar de oorspronkelijke fabrieksinstellingen). Dit zou 2 uur duren en dat klopte. Daarne starte de IPhone wee op, maar hij blijft op het Apple scherm hangen en daarna gebeurt niets meer..... Herstellen via I-Tunes lukt ook niet. Wie heeft ervaring? Wie helpt?

iScorpio 23-08-08 14:38

Ik ben dat ook van plan te doen met een 3G iPhone. Hoor ook graag meer reacties/bevindingen.

//Ook even de titel aangepast

Update:
Helaas heb ik na de herstel (2 uur) dezelfde problemen als hierboven. Werkt toch niet helemaal lekker. Gaan eens kijken wat we kunnen doen.

Oplossing:
Toestel in DFU brengen en dan via iTunes herstellen. Ben ik nu mee bezig en werkt.

i3g 23-08-08 19:27

Heb ik allemaal gedaan. Na herstellen te hebben ingedrukt, gaat Itunes downloaden maar loopt aan het einde vast en geeft de melding dat er een fout zit in het netwerk (time out)??

i3g 23-08-08 19:50

He he, toch gelukt! Shift toets ingedrukt houden bij iTunes bij herstellen!!!!

Captain Krimson 26-08-08 00:40

hmmmm.... mijn twee weken oude iPhone (3G 16GIG 2.02) hield er opeens mee op tijdens het werken in mijn agenda. een restore via iTunes zorgde ervoor dat iTunes geen verbinding meer kon krijgen met de iPhone omdat een unknown error occurred (OxE8000001).

Na in de Wiki naar het probleem gezocht te hebben lukte het me via de genoemde DFU opnieuw te restoren. Helaas is het resultaat hetzelfde, de iPhone wil contact met iTunes en iTunes meldt dat het niet kan vanwege een unknown error occurred (OxE8000001).

Ik ben op het forum nog enige tijd aan het zoeken geweest, zonder resultaat.

Bij deze: ....... HELP!!

edit, ik ben er net achtergekomen dat de agenda een puinhoop heeft gemaakt van de synchronisatie, er klopt een hoop niet! Ik moet nu dus al mijn klanten gaan afbellen om afspraken te checken............
groetjes Captain Krimson (die dacht dat dit hem niet zou overkomen.....)

Captain Krimson 26-08-08 09:11

Op raadselachtige wijze ben ik een stapje verder gekomen, toen ik vanochtend de computer opstartte en de iPhone aansloot startte iTunes op. Ik kreeg het "Set Up Your iPhone" scherm waar ik koos voor restore from backup. Dat ging hij doen en na zo'n 20 minuten deed mijn iPhone het weer. Wel waren muziek, en foto's verdwenen, maar de agenda was weer compleet en ik kon weer bellen. Vervelend is nu dat ik in iTunes alleen nog het setup scherm krijg en ik niet kan synken. Als ik op continue klik gaat hij opnieuw restoren. iTunes loopt vast en moet gedwongen gequit worden.

M1ch3l 26-08-08 15:20

Ben voor de 2e keer deze week aan het herstellen.... Zucht.. Het enige wat ik heb gedaan is een paar apps verwijderen en het springboard opnieuw indelen... komt het door 2.02? Hij voelt ook langzamer? (bij 2.01 ook al een keer gehad trouwens)

Captain Krimson 27-08-08 23:05

iTunes downloaden en opnieuw installeren heeft niet geholpen. De helpdesk verwees me naar de T-mobileshop. Daar hebben ze het ding opgestuurd. Twee weken zonder telefoon want ze hadden geen leentoestellen omdat er zoveel stuk waren...... nee geen iPhones werd gezegd.....

groetjes Captain Krimson

afca84 15-09-10 21:36

Hallo,

Lang leve Ebay ahem.. Ik heb een iphone4 daar kunnen aanschaffen via Engeland. Er zit een Orange kaartje in en die werkt. Ik heb nog geen micro-sim dus weet niet of die ook echt simlockvrij is of jailbroken. De verkoper meldde dat het factory unlocked was en niet jailbroken. Mocht het niet zo blijken dan wordt het een hele retourproces doorgaan met Paypal. Maar goed daar gaat het niet om.

Ik zou willen weten als ik deze nu in iTunes naar fabrieksinstellingen zet of ik dan automatisch 4.1 firmware krijg, want zie de melding namelijk dat iphone wordt teruggezet naar fabrieksinstellingen en met de nieuwste software geupdate. Is dit dan 4.1? Want ik wil het risico niet nemen dat als het een jailbreak toestel is dat , als die 4.1 krijgt, dat ik em niet meer kan unlocken.

Wie heeft hier ervaring mee?


Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 16:20.