na 2.0.2 erop zetten error 6 fout.

na 2.0.2 erop zetten error 6 fout. discussie in iPhone algemeen forum; ( verdwijnt na registratie ) wie kan mij helpen. Heb vandaag iets goed fout gedaan...... Nadat ik 2.0.2 wilde installeren ging het goed mis. Telefoon doet niet meer staat in ...



Ga terug   iPhone, iPod touch, iPad en Apple TV forum > iPhone > iPhone algemeen
Wachtwoord vergeten? Registreren!
Registreer FAQ Ledenlijst Kalender Zoeken Berichten van vandaag Markeer forums als gelezen

Reageren

 

Discussietools Weergave
  #1  
Oud 26 August 2008, 18:39
» iPhone 5 16GB (Zwart) [FW: 6.0.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 1 Wi-Fi 32GB [FW: 4.3.3]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 16 April 2008
Locatie: Sjeng - City
Berichten: 189
Standaard

wie kan mij helpen.
Heb vandaag iets goed fout gedaan......


Nadat ik 2.0.2 wilde installeren ging het goed mis.
Telefoon doet niet meer staat in restore.

Ben nu al een paar uur in de weer met het zoeken naar en mogelijke oplossing.
o.a. hier:
Pwnage Tool / WinPwn: Foutmeldingen bij jailbreak en unlock van je iPhone > Nieuws > iPhoneclub.nl

In Wiki gevonden. itunes 7.7 eraf gooien en 7.5 weer installeren.
Dan 1.1.4 erop zetten.

Maar hoe moet ik verder, ik ben hier een echte leek in.....
Lees ook ergens dat deze methode niet werkt

Heb destijds mijn ipphone geunlocked met ziphone.

wie kan mij helpen dit probleem op te lossen.

Pascal

Geprobeerd 1.1.4 erop te zetten en nu geeft hij fout 20 aan.....

Moet de telefoon in DFU mode zetten, echter dit lukt mij niet.
begin radeloos te worden

Laatst gewijzigd door pascalbrouwers; 26 August 2008 om 19:03. Reden: geen edit gebruikt
Gesponsorde links
Advertentie
Advertentie

  #2  
Oud 26 August 2008, 19:00
cypher21's schermafbeelding
» Ik heb geen iPhone  
» iPad Air Wi-Fi 16GB (Spacegrijs) [FW: 7.0.6]  [Jailbreak: Ja]
» Windows
 
Geregistreerd: 11 March 2008
Locatie: Dieren
Berichten: 1.823
Standaard

Wil je voortaan de EDIT knop gebruiken. Ookal raak je half in paniek, je topic omhoog schoppen wordt niet echt gewaardeerd!!

Probeer dit eens:

  1. Download en Installeer iTunes 7.7
  2. Download WinPWN (Main Page - WinPwn),
  3. Download de custom 2.0.2 firmware van Michael (Dit is de versie met 1gb partitie, standaard bootloaders, Installer en Cydia erin Michael's custom fw 2.0.2 (1e generatie) )
  4. PWN iTunes (iPWN in winpwn)
    • open iTunes
    • open WinPWN
    • Browse .ipsw aanklikken en de ORIGINELE firmware selecteren
    • op iPwner klikken
    • dan de CUSTOM firmware van Michael selecteren
  5. Zet je telefoon HANDMATIG in DFU (zie https://forum.iculture.nl/f59/i.../3400-dfu.html)
  6. Houdt je SHIFT toets ingedrukt, en klik op herstel in iTunes
  7. selecteer de custom firmware van Michael die je gedownload heb

Laatst gewijzigd door cypher21; 27 August 2008 om 23:44.
  #3  
Oud 26 August 2008, 19:35
» iPhone 5 16GB (Zwart) [FW: 6.0.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 1 Wi-Fi 32GB [FW: 4.3.3]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 16 April 2008
Locatie: Sjeng - City
Berichten: 189
Standaard

7.7 staat erop.
WinPWN aan het downloaden
De firmware van Michael aan het downloaden

Wat moet ik vervolgens doen.

er staat bij 4 open een originele 2.0.x. firmware in WinPWN. waar moet ik die vandaan halen en hoe in WinPWN zetten.



Pascal

Laatst gewijzigd door pascalbrouwers; 26 August 2008 om 19:39.
  #4  
Oud 26 August 2008, 20:16
cypher21's schermafbeelding
» Ik heb geen iPhone  
» iPad Air Wi-Fi 16GB (Spacegrijs) [FW: 7.0.6]  [Jailbreak: Ja]
» Windows
 
Geregistreerd: 11 March 2008
Locatie: Dieren
Berichten: 1.823
Standaard

op de wiki staat een firmware artikel: https://forum.iculture.nl/f59/i...-firmware.html

Hierin staan ook de links naar de originele firmwares.
deze moet je hebben:
http://appldnld.apple.com.edgesuite....8_Restore.ipsw

Je moet nu de custom 2.0.1 firmware pakken aangezien je van 1.1.4 naar een 2.x wil updaten MOET je een gekraakte baseband hebben, want die wordt geupdate. Anders is de telefoon niet simlockvrij
  #5  
Oud 26 August 2008, 20:21
» iPhone 5 16GB (Zwart) [FW: 6.0.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 1 Wi-Fi 32GB [FW: 4.3.3]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 16 April 2008
Locatie: Sjeng - City
Berichten: 189
Standaard

Bedankt,
Deze info had ik al gevonden.
Wat ik echter niet zeker wist of ik dit bestand moest downloaden.

Ben nu bezig met downloaden, en ga zo meteen proberen de phone weer goed te krijgen.

Bedankt tot zover.
Pascal
  #6  
Oud 26 August 2008, 20:23
cypher21's schermafbeelding
» Ik heb geen iPhone  
» iPad Air Wi-Fi 16GB (Spacegrijs) [FW: 7.0.6]  [Jailbreak: Ja]
» Windows
 
Geregistreerd: 11 March 2008
Locatie: Dieren
Berichten: 1.823
Standaard

Er is nu trouwens ook een geupdate versie van de pwnagetool uit. Ik vermoed dat er binnen enkele uren ook een goede 2.0.2 custom firmware van Michael te downloaden zal zijn, maar of je daarop wilt wachten moet je zelf weten
  #7  
Oud 26 August 2008, 20:56
» iPhone 5 16GB (Zwart) [FW: 6.0.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 1 Wi-Fi 32GB [FW: 4.3.3]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 16 April 2008
Locatie: Sjeng - City
Berichten: 189
Standaard

Telefoon doet het weer, is nu echter gelocked.

Wat moet ik nu doen om de telefoon weer geunlocked te krijgen......

En wat kan ik hebben fout gedaan.

Pascal
  #8  
Oud 26 August 2008, 21:42
cypher21's schermafbeelding
» Ik heb geen iPhone  
» iPad Air Wi-Fi 16GB (Spacegrijs) [FW: 7.0.6]  [Jailbreak: Ja]
» Windows
 
Geregistreerd: 11 March 2008
Locatie: Dieren
Berichten: 1.823
Standaard

Je hebt OF niet SHIFT + restore gedrukt in iTunes.
OF je hebt het originele firmware bestand geselecteerd om mee te restoren.

Je moet je telefoon nu opnieuw in DFU zetten, en opnieuw restoren met een CUSTOM firmware
  #9  
Oud 26 August 2008, 21:53
» iPhone 5 16GB (Zwart) [FW: 6.0.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 1 Wi-Fi 32GB [FW: 4.3.3]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 16 April 2008
Locatie: Sjeng - City
Berichten: 189
Standaard

Ik heb met browse ipsw het originele bestand geselecteerd.
Dan kan ik:
ipwner
of
ipsw builder
selecteren moet ik hier nog iets mee, of gewoon naar itunes gaan.
DFU mode kiezen shift en bestand Michael selecteren.


Pascal
  #10  
Oud 26 August 2008, 21:56
cypher21's schermafbeelding
» Ik heb geen iPhone  
» iPad Air Wi-Fi 16GB (Spacegrijs) [FW: 7.0.6]  [Jailbreak: Ja]
» Windows
 
Geregistreerd: 11 March 2008
Locatie: Dieren
Berichten: 1.823
Standaard

je moet iTunes openen.

Daarna start je winpwn op. In winpwn open je een ORIGINEEL firmwarebestand.
Daarna klik je in winpwn op ipwner. iTunes sluit nu af.

Dan zet je je telefoon in DFU mode.
iTunes ziet nu een telefoon in de herstelmode

Dan houdt je je shift toets ingedrukt, en klik je op herstel.

Je kunt nu een firmwarebestand selecteren, dit MOET de custom van Michael zijn.

Daarna ff wachten, en je telefoon zou weer moeten werken.
  #11  
Oud 26 August 2008, 22:03
» iPhone 5 16GB (Zwart) [FW: 6.0.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 1 Wi-Fi 32GB [FW: 4.3.3]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 16 April 2008
Locatie: Sjeng - City
Berichten: 189
Standaard

Het blijft fout gaan....

Pascal

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door cypher21 Bekijk bericht
je moet iTunes openen.

Daarna start je winpwn op. In winpwn open je een ORIGINEEL firmwarebestand.
Daarna klik je in winpwn op ipwner. iTunes sluit nu af.

Als ik dit doe opent hij een map met als code 2.0.0.4

Dan zet je je telefoon in DFU mode.
iTunes ziet nu een telefoon in de herstelmode

Dan houdt je je shift toets ingedrukt, en klik je op herstel.

Je kunt nu een firmwarebestand selecteren, dit MOET de custom van Michael zijn.

Daarna ff wachten, en je telefoon zou weer moeten werken.
  #12  
Oud 26 August 2008, 22:12
cypher21's schermafbeelding
» Ik heb geen iPhone  
» iPad Air Wi-Fi 16GB (Spacegrijs) [FW: 7.0.6]  [Jailbreak: Ja]
» Windows
 
Geregistreerd: 11 March 2008
Locatie: Dieren
Berichten: 1.823
Standaard

je hoeft maar 1x itunes te "pwnen"

Mocht je dat al een keer goed gedaan hebben, dan hoef je dat niet opnieuw te doen
  #13  
Oud 26 August 2008, 22:15
» iPhone 5 16GB (Zwart) [FW: 6.0.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 1 Wi-Fi 32GB [FW: 4.3.3]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 16 April 2008
Locatie: Sjeng - City
Berichten: 189
Standaard

ok had al zo'n vermoeden.
De stap opnieuw uitgevoerd, en geeft hij weer error 6 aan.......

Pascal
  #14  
Oud 26 August 2008, 22:17
cypher21's schermafbeelding
» Ik heb geen iPhone  
» iPad Air Wi-Fi 16GB (Spacegrijs) [FW: 7.0.6]  [Jailbreak: Ja]
» Windows
 
Geregistreerd: 11 March 2008
Locatie: Dieren
Berichten: 1.823
Standaard

Heb je de telefoon wel in DFU staan?

Het scherm zou dan zwart moeten blijven.

Mocht je dat zeker weten, zou je ook nog eens de recovery mode kunnen proberen (https://forum.iculture.nl/f59/i...very-mode.html)
  #15  
Oud 26 August 2008, 22:18
pascalletje's schermafbeelding
» iPhone 7 128GB (Zwart) [FW: 10.0.2]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 4 Wi-Fi 16GB (Zwart) [FW: 10.0.2]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 24 October 2007
Locatie: Bergeijk
Berichten: 760
Standaard

Gebruik je een originele kabel? Ik heb ook al eens problemen gehad met imitatie kabels, en met de originele was het opgelost...
  #16  
Oud 26 August 2008, 22:23
» iPhone 5 16GB (Zwart) [FW: 6.0.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 1 Wi-Fi 32GB [FW: 4.3.3]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 16 April 2008
Locatie: Sjeng - City
Berichten: 189
Standaard

nee dit was dus toch niet het geval..........
De telefoon geeft aan een usb kaleltje met itunes logo.

Verder staat in itunes de volgende tekst:
itunes heeft een iphone aangetroffen waarvan de herstelmodes van actief is. de iphone moet herstelt worden

Wat kan ik nu beter doen proberen in DFU mode te krijgen of naar recoverymode gaan.
Pascal


Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door cypher21 Bekijk bericht
Heb je de telefoon wel in DFU staan?

Het scherm zou dan zwart moeten blijven.

Mocht je dat zeker weten, zou je ook nog eens de recovery mode kunnen proberen (https://forum.iculture.nl/f59/i...very-mode.html)

Laatst gewijzigd door pascalbrouwers; 26 August 2008 om 22:29.
  #17  
Oud 26 August 2008, 22:26
cypher21's schermafbeelding
» Ik heb geen iPhone  
» iPad Air Wi-Fi 16GB (Spacegrijs) [FW: 7.0.6]  [Jailbreak: Ja]
» Windows
 
Geregistreerd: 11 March 2008
Locatie: Dieren
Berichten: 1.823
Standaard

ah, daar zit de crux.

Je zit dus in de recovery mode en niet de DFU mode.

je MOET in DFU zitten, anders gaat het je niet lukken.

Druk de home + sleep knoppen beide eens een tijdje tegelijk in. Als het goed is gaat de telefoon dan uit, wanneer je de telefoon dan opnieuw opstart, zou deze uit de recovery mode moetne zijn.

Daarna GOED de handleiding van DFU lezen, want je moet in DFU mode zitten

Laatst gewijzigd door cypher21; 26 August 2008 om 22:31.
  #18  
Oud 26 August 2008, 22:37
» iPhone 5 16GB (Zwart) [FW: 6.0.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 1 Wi-Fi 32GB [FW: 4.3.3]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 16 April 2008
Locatie: Sjeng - City
Berichten: 189
Standaard

Nou tenminste iets duidelijk

Nu nog het volgende probleem.
ALs ik winpwn open.
Het bestand selecteer met browse en vervolgens ipwner selecteer geeft hijaan:
You must first create a custom ipsw.you cannot use a stock to pwn itunes

Pascal
  #19  
Oud 26 August 2008, 22:40
cypher21's schermafbeelding
» Ik heb geen iPhone  
» iPad Air Wi-Fi 16GB (Spacegrijs) [FW: 7.0.6]  [Jailbreak: Ja]
» Windows
 
Geregistreerd: 11 March 2008
Locatie: Dieren
Berichten: 1.823
Standaard

ow.

Die stap vergeten

Selecteer daar de custom firmware van Michael die je gedownload hebt

Dus:
  • open iTunes
  • open WinPWN
  • Browse .ipsw aanklikken en de ORIGINELE firmware selecteren
  • op iPwner klikken
  • dan de CUSTOM firmware van Michael selecteren
Dat zou het moeten zijn. daarna zou je iTunes af moeten sluiten, en je de melding moeten krijgen dat je iTunes gepwnt is

Laatst gewijzigd door cypher21; 26 August 2008 om 22:43.
  #20  
Oud 26 August 2008, 22:59
» iPhone 5 16GB (Zwart) [FW: 6.0.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 1 Wi-Fi 32GB [FW: 4.3.3]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 16 April 2008
Locatie: Sjeng - City
Berichten: 189
Standaard

GEWELDIG HIJ DOET HET WEER.
Je hebt mij super geholpen.... THX
Ik zou graag de laatste update meteen willen toevoegen.
Kan ik nog wat hulp krijgen, of heb je er ondertussen genoeg van gekregen.
Ik had 2.0.2 officieel gedownload van itunes, dus zonder cydia en installer.
wil ze echter graag erbij hebben.

Pascal
Reageren


Er zijn 1 actieve gebruikers die momenteel deze discussie bekijken (0 leden en 1 gasten)

 
Discussietools
Weergave

Soortgelijke discussies

Discussie Auteur Forum Reacties Laatste bericht
Probleem met aplicaties erop zetten suvtje iPhone Apps 3 30 November 2010 15:01
iphone 3gs muziek erop zetten adanaliii-umut T-Mobile 4 16 October 2009 18:18
Iphone 3g 2.1 unlocken en firmware 3.0 erop zetten? alachbaklava Archief 2 15 June 2009 15:04
Applicatie via SSH erop zetten Basjee Archief 1 19 August 2008 13:28
Iphone 8gb US, hoe zetten we NL erop? playstar Archief 2 18 February 2008 12:29

Regels voor berichten
Je mag geen nieuwe discussies starten
Je mag niet reageren op berichten
Je mag geen bijlagen versturen
Je mag niet je berichten bewerken

BB code is Aan
Smileys zijn Aan
[IMG]-code is Aan
HTML-code is Uit
Trackbacks are Aan
Pingbacks are Aan
Refbacks are Uit



Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 12:25.