Google maps schermopbouw blokt op bij in/uitzoomen

Google maps schermopbouw blokt op bij in/uitzoomen discussie in iPhone algemeen forum; ( verdwijnt na registratie ) schermopbouw blokt op Raar fenomeen: Ik was zowat aan het routeplannen met de iphone - google maps ... home/work , uit-in zoomen ... en wat ...



Ga terug   iPhone, iPod touch, iPad en Apple TV forum > iPhone > iPhone algemeen
Wachtwoord vergeten? Registreren!
Registreer FAQ Ledenlijst Kalender Zoeken Berichten van vandaag Markeer forums als gelezen
  #1  
Oud 27 August 2008, 08:47
Phil from belgium's schermafbeelding
» iPhone 3G 8GB [FW: 4.0.1]  [Jailbreak: Ja]
» Windows
 
Geregistreerd: 23 March 2008
Locatie: Sint-Niklaas
Berichten: 104
Standaard Google maps schermopbouw blokt op bij in/uitzoomen

schermopbouw blokt op
Raar fenomeen:
Ik was zowat aan het routeplannen met de iphone - google maps ... home/work , uit-in zoomen ... en wat blijkt, het scherm blokt letterlijk en figuurlijk op , een route/of straat met rondom "herhaalde schermblokje met stukjes straatnaam" .... screenshots toegevoegd
Iemand een oplossing?
iPhone afgesloten (sleep knop ingedrukt tot rode slider verschijnt, uitzetten OK) , opnieuw gestart ... probleem blijft.
Mogelijk een geheugen probleem? zoja hoe kan je dit dan verhelpen door een soort cache geheugen te ledigen ? (Bosstool: diskspace: 175M of 500M / 6.5G of 7.1G on/private/var)
Reinstall van Google maps mogelijk ?
Of is het een bug ?
Alvast bedankt,
Philip.
Bijgevoegde afbeelding(e)
Bestandstype: png IMG_0002.png‎ (48,0 KB, 8x gelezen)
Bestandstype: png IMG_0001.png‎ (71,6 KB, 7x gelezen)
__________________
Greetings, Phil from Belgium (not the prince )

Laatst gewijzigd door Phil from belgium; 27 August 2008 om 08:50.
Advertentie
Advertentie Gesponsorde links (verdwijnt na registratie)

  #2  
Oud 27 August 2008, 09:01
jeffreyk's schermafbeelding
» iPhone UK 8GB [FW: 2.0.1]  [Jailbreak: Ja]
» Windows
 
Geregistreerd: 29 July 2008
Berichten: 179
Standaard

je iphone reseten home button en lock knopje ingedrukt houdentot dat je iphone uitgaat ,mischien werkt het

succes
__________________
iPhone 8GB UK 2G(2.0.1) Jailbraked en Unlocked
  #3  
Oud 27 August 2008, 09:09
Phil from belgium's schermafbeelding
» iPhone 3G 8GB [FW: 4.0.1]  [Jailbreak: Ja]
» Windows
 
Geregistreerd: 23 March 2008
Locatie: Sint-Niklaas
Berichten: 104
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door jeffreyk Bekijk bericht
je iphone reseten home button en lock knopje ingedrukt houdentot dat je iphone uitgaat ,mischien werkt het

succes
Reboot (= reset ? veronderstel ik) leverde niks op ...
Toch raar fenomeen want in "satelliet view" kan ik (bij wijze van spreken) in/uitzoomen tot op enkele meters
  #4  
Oud 27 August 2008, 09:16
Phil from belgium's schermafbeelding
» iPhone 3G 8GB [FW: 4.0.1]  [Jailbreak: Ja]
» Windows
 
Geregistreerd: 23 March 2008
Locatie: Sint-Niklaas
Berichten: 104
Standaard

Als ik daarna terug switch naar map view krijg ik volgende , zie screenshot.(je ziet een stuk vd bomen nog staan)
Het zit 'm enkel in het map view gedeelte , soort van overbelasting waardoor cpu/mem geen goede schermopbouw meer leveren
Bijgevoegde afbeelding(e)
Bestandstype: png IMG_0003.png‎ (147,4 KB, 4x gelezen)
  #5  
Oud 27 August 2008, 09:21
iPhone(club) Guru
» iPhone 4S 64GB (Zwart) [FW: 5.0.1]  [Jailbreak: Ja]
» iPad 1 Wi-Fi +3G 64GB [FW: 5.0.1]  [Jailbreak: Ja]
» Windows
 
Geregistreerd: 6 December 2007
Locatie: Naarden
Berichten: 1.366
Standaard

Dit heb ik alleen maar in het buitenland gehad, misschien dat het aan een slechte GPRS verbinding lag. Toen ik weer in Nederland was werkte de zoom weer als vanouds.
  #6  
Oud 27 August 2008, 09:28
Phil from belgium's schermafbeelding
» iPhone 3G 8GB [FW: 4.0.1]  [Jailbreak: Ja]
» Windows
 
Geregistreerd: 23 March 2008
Locatie: Sint-Niklaas
Berichten: 104
Standaard

Probleem is mogelijk gevonden: het heeft te maken met "mijn locatie" Ún een gemaakte route naar m'n werk ... Únkel deze beide locaties (en omgeving in/uit zoom) leveren problemen op.
Test gedaan met andere locaties in binnen/buiten land , zoom werkte perfect.
Er blijft dus iets "hangen" rondom die route ...

btw, 'k werk met Wi-Fi verbinding.
Reageren


Er zijn 1 actieve gebruikers die momenteel deze discussie bekijken (0 leden en 1 gasten)

 
Discussietools
Weergave

Soortgelijke discussies

Discussie Auteur Forum Reacties Laatste bericht
Google verbiedt iPhone developers Google Maps te gebruiken deegee Chat en geruchten 5 26 February 2009 19:22
google maps probleem bij search hansje Jailbreak apps en thema's 3 26 January 2008 23:19

Regels voor berichten
Je mag geen nieuwe discussies starten
Je mag niet reageren op berichten
Je mag geen bijlagen versturen
Je mag niet je berichten bewerken

BB code is Aan
Smileys zijn Aan
[IMG]-code is Aan
HTML-code is Uit
Trackbacks are Aan
Pingbacks are Aan
Refbacks are Uit



Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 07:13.