iCulture forum | iPhone, iPad,  iPod touch, Apple TV en iOS

iCulture forum | iPhone, iPad, iPod touch, Apple TV en iOS (https://forum.iculture.nl/)
-   iPhone algemeen (https://forum.iculture.nl/f28/iphone/f32/iphone-algemeen/)
-   -   Wat met een Belgische iPhone en garantie (NL) (https://forum.iculture.nl/f28/iphone/f32/iphone-algemeen/20200-belgische-iphone-garantie-nl.html)

Londonforever 28-08-08 16:38

Wat met een Belgische iPhone en garantie (NL)
 
Wat ik mij nu afvraag, kan een Nederlander met een iPhone die hij zich in België heeft aangeschaft (van fabrieksaf dus unlocked) nu binnengebracht worden bij een apple reseller in NL mocht er ooit een probleem optreden?

Je moet gewoon stellen dat iemand die binnen de garantietermijn een defect aan zijn iPhone heeft met zijn Belgische of Italiaanse bon bij Apple in NL kan komen aankloppen. Kan dat?

iScorpio 28-08-08 16:47

De Italiaanse iPhone moet voor reparatie terug naar de winkel waar hij gekocht is. Voor Belgische iPhones weet ik het (nog) niet.

Londonforever 28-08-08 16:53

Damned, ik dacht dat apple een wereldwijde garantie had op zijn producten? Of doen ze dat in Italië op deze manier omdat de prijzen daar lager zijn en ze op die manier toeristen willen tegenhouden?

polowater 28-08-08 18:45

Ja, ik heb een Italiaanse. . En als hij kapot gaat , kan ik dan niet aankomen met de bon en het feit dat Apple internationale garantie bied? Dat zullen ze 'm moeten repareren., toch?

Ironis 28-08-08 23:37

Goed de voorwaarden doorlezen van Apple. Als het wereldwijde garantie is kun je gewoon een Apple servicepunt benaderen. Uiteraard heb je dan niet veel aan de T-Mobile store, neem ik aan.

Brengt mij tot de vraag: Mijn iPhone heb ik bij de BC gekocht, nu wil ik aanspraak maken op de garantie ivm een barst die is ontstaan op de achterkant (ja, die spontane afbrokkeling van plastic), moet ik nu naar de T-Mobile shop, of naar BelCompany..

StarlightNo1 29-08-08 10:55

Nou ik heb dus een Belgische iPhone 3g met een defect. Ik ben hiermee naar een Apple Reseller in NL gegaan. Die heeft het defect netjes bevestigd maar zei dat ik terug moest naar de winkel waar ik hem gekocht heb. Ik zei dat er wereldwijde garantie op zit volgens de voorwaarden van apple, maar volgens hem was het allemaal een beetje onduidelijk. Toen heb ik Apple maar eens gebeld die vertelde me dat je terug moet naar het land waar je hem gekocht hebt. Dit klopt ook volgens weer andere voorwaarden die ik gevonden heb. Al met al zul je met je iPhone terug moeten naar de winkel of winkel keten waar je de iPhone gekocht hebt.


Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 15:44.