iCulture forum | iPhone, iPad,  iPod touch, Apple TV en iOS

iCulture forum | iPhone, iPad, iPod touch, Apple TV en iOS (https://forum.iculture.nl/)
-   iPhone algemeen (https://forum.iculture.nl/f28/iphone/f32/iphone-algemeen/)
-   -   Bijlagen in e-mails (https://forum.iculture.nl/f28/iphone/f32/iphone-algemeen/20251-bijlagen-e-mails.html)

Roeland010 29-08-08 00:40

Ik heb onlangs een iPhone 3G gehaald en ik vind het een prachtig apparaat! Alleen heb ik twee kleine vraagjes.

1. Als ik via Safari naar de website van hotmail ga en daar inlog in mijn hotmail-account dan kan ik de bijlagen van mijn mailtjes niet openen. Als ik dan op bijvoorbeeld op een powerpoint bijlage klik dan gebeurt er niks. Heeft dit ermee te maken dat Safari niet kan downloaden op de iPhone? Het gekke is dat hij dezelfde bijlage wel kan openen als ik het doorstuur naar mijn gmail account. Ik kan de bijlagen dan ook openen als ik mijn gmail account benader via safari (dus niet de mail button van de iPhone). Dit is dan toch hetzelfde?

2. Waar worden de bijlagen van de emails opgeslagen? Als ik bijvoorbeeld een mailtje krijg in mijn gmail-account (welke is ingesteld in de mail appl. van mijn iphone) en ik open de bijlage dan wordt het bestand gedownload en bewaart (want als ik mijn telefoon uitzet en later weer aan doe dan hoeft het bestand niet weer te worden gedownload als ik het nogmaals open in mijn mail)

Ik hoop dat jullie mij kunnen helpen (overigens heb ik mij al #%$^#& gezocht op een antwoord op mijn vragen, maar ik kom er niet uit)

Kan iemand helpen please.....

Please help me..... Misschien is het zoiets duidelijker:

1. Als ik via Safari naar de website van hotmail ga en daar inlog in mijn hotmail-account dan kan ik de bijlagen van mijn mailtjes niet openen. Als ik dan op bijvoorbeeld op een powerpoint bijlage klik dan gebeurt er niks

Als ik hetzelfde mailtje doorstuur naar mijn gmail account dan opent mijn iphone de bijlagen zonder probleem. Ongeacht of ik de bijlage open via de website van gmail of via de mail appl. van de iphone. Waar ligt dit aan? Als het aan Safari ligt dan moet hij de bijlagen toch ook niet via de website van gmail kunnen openen?


2. Waar worden de bijlagen van je emails opgeslagen die je leest in de mail appl. van de iphone? Als ik bijvoorbeeld een mailtje krijg en ik open de bijlage dan wordt het bestand gedownload en bewaart (want als ik mijn telefoon uitzet en later weer aan doe dan hoeft het bestand niet weer te worden gedownload als ik het nogmaals open in mijn mail).

stefaaaan 06-10-08 12:33

niemand die dit weet?

joblamie 06-10-08 20:11

bijlagen kunnen niet worden opgeslagen, alleen foto's vanuit de mail app.


Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 02:47.