Mobile me - Push

Mobile me - Push discussie in iPhone algemeen forum; ( verdwijnt na registratie ) Ik gebruik MobileMe en het syncen van mail etc gaat goed maar ik zit toch met een dingetje. Als ik via MobileMe een email binnen ...



Ga terug   iPhone, iPod touch, iPad en Apple TV forum > iPhone > iPhone algemeen
Wachtwoord vergeten? Registreren!
Registreer FAQ Ledenlijst Kalender Zoeken Berichten van vandaag Markeer forums als gelezen

Reageren

 

Discussietools Weergave
  #1  
Oud 3 September 2008, 00:19
» iPhone 5s 32GB (Zilver) [FW: 7.0.3]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 4 Wi-Fi +4G 32GB (Zwart) [FW: 5.1.1]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 3 August 2008
Berichten: 54
Standaard Mobile me - Push

Ik gebruik MobileMe en het syncen van mail etc gaat goed maar ik zit toch met een dingetje. Als ik via MobileMe een email binnen krijg op de iPhone (3G) en ik heb die gelezen verdwijnt die van mijn iPhone en kan ik hem niet meer terug lezen. Hij staat dan nog wel op de Mac en PC maar ik wil soms wel eens iets terug lezen en dat kan dan niet onderweg. Weet iemand hoe dit op te lossen is?
__________________
Leef van dag tot dag, morgen ben je alles kwijt misschien.
Advertentie
Advertentie Gesponsorde links (verdwijnt na registratie)

  #2  
Oud 4 September 2008, 19:08
» iPhone 3G 16GB (Wit) [FW: 3.0]
» MacOS X
 
Geregistreerd: 22 August 2008
Berichten: 18
Standaard Mobile me - Push

Wel ik heb nu een aantal dagen een mobile me account en ik moet zeggen van mijn mac naar het web gaat alles perfect.

maar hij blijkt niets van het web naar mijn Iphone over te zetten, wat ik wel kan doen is naar de instellingen gaan daar de agenda/kalender uitzetten (deze zijn dan leeg) en dan deze weer actief maken waardoor hij alles terug gaat downloaden en dit zijn dus de aangepaste gegevens.

Weet iemand een oplossing?

Ps, ja de push functie staat op (volgens mij toch)
  #3  
Oud 5 September 2008, 15:18
» iPhone 3G 16GB (Wit) [FW: 2.0]
» MacOS X
 
Geregistreerd: 23 April 2008
Berichten: 1
Standaard

Ik heb juist hetzelfde aan de hand. Op de demo van Steve Jobs, zag je dat de iPhone enkele seconde na het toevoegen van een contact, deze informatie liet zien op je iPhone.

Graag reactie ...
  #4  
Oud 5 September 2008, 15:31
macfreaker's schermafbeelding
iPhone(club) Guru
» iPhone 5s 32GB (Space Grijs) [FW: 9.2]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Air Wi-Fi + 4G 128GB (Spacegrijs) [FW: 9.2]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 16 December 2007
Locatie: Aalst(50.936242,4.025867)
Berichten: 2.184
Stuur een bericht via ICQ naar macfreaker Stuur een bericht via Instant Messenger naar macfreaker Stuur een bericht via MSN naar macfreaker Stuur een bericht via Skype™ naar macfreaker
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door inano Bekijk bericht
Ik heb juist hetzelfde aan de hand. Op de demo van Steve Jobs, zag je dat de iPhone enkele seconde na het toevoegen van een contact, deze informatie liet zien op je iPhone.Graag reactie ...
Bij mij werkt die push wel hoor. Ik zet iets op mijn mac en een paar minuten later staat dit ook op mijn iphone. Werkt voor mij op dit moment dus goed (heeft wel anders geweest).
  #5  
Oud 5 September 2008, 15:55
truckdiver's schermafbeelding
iPhone(club) Guru
» iPhone 6s 64GB (Space Grijs) [FW: 9.3.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Air 2 Wi-Fi + 4G 64GB (Zilver) [FW: 9.3.1]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 2 October 2007
Locatie: Arendonk
Berichten: 2.614
Stuur een bericht via Instant Messenger naar truckdiver Stuur een bericht via MSN naar truckdiver Stuur een bericht via Skype™ naar truckdiver Send a message via twitter to truckdiver
Standaard

heb je deze handleidingen gevolgd?
__________________
at your service
  #6  
Oud 5 September 2008, 16:18
» iPhone 5s 16GB (Space Grijs) [FW: 8.4]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Air Wi-Fi 16GB (Spacegrijs) [FW: 8.4]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 6 March 2008
Locatie: Helchteren
Berichten: 33
Standaard

Hier hetzelfde probleem, duurt soms een totale dag eer het op mijn iphone verschijnt, echt niet te doen vind ik. Tussen mac en mobile me alles OK.
  #7  
Oud 5 September 2008, 16:22
Obiwan's schermafbeelding
» iPhone 4S 16GB (Zwart) [FW: 5.0]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 1 Wi-Fi +3G 32GB [FW: 5.0]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 16 April 2008
Locatie: Leefdaal - BelgiŽ
Berichten: 28
Send a message via twitter to Obiwan
Standaard

Bij mij ook hetzelfde. Van en naar mijn PC en Mac perfect, maar niets van en naar mijn Iphone
  #8  
Oud 6 September 2008, 09:46
» iPhone 3G 16GB (Wit) [FW: 3.0]
» MacOS X
 
Geregistreerd: 22 August 2008
Berichten: 18
Standaard

momenteel gaat van Iphone naar web en naar mac maar er gaat nog niks naar mijn Iphone.

Oef, ik dacht al dat ik de enige was waar het niet werkte
  #9  
Oud 6 September 2008, 10:32
» iPhone 5 16GB (Wit) [FW: 6.0]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 3 Wi-Fi + 4G 16GB (Zwart) [FW: 5.0 Beta]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 5 July 2008
Locatie: Hoofddorp
Berichten: 7
Stuur een bericht via MSN naar rotelman
Standaard

Bij mij werkte het eerst ook niet, maar toen las ik ergens iets over de zelfde datum op mobile me en de Iphone, dat heb ik dus gelijk gezet. op mobile me ging ik naar mijn calendar, en dan naar het het sterretje bovenaan in het scherm, pijltje naar beneden en dan preferences en dan bij formats daar zet je dd/mm/yyyy, time seperator op -.

en werkte het.

ik hoop dat het te begrijpen is , ik ben niet zo'n schrijver.

succes
  #10  
Oud 6 September 2008, 10:55
» iPhone 3G 16GB (Wit) [FW: 3.0]
» MacOS X
 
Geregistreerd: 22 August 2008
Berichten: 18
Standaard

ik begrijp het en heb het gedaan maar geen resultaat, moet je dan ook nog iets op de iphone zelf doen?
  #11  
Oud 6 September 2008, 11:09
» iPhone 5 16GB (Wit) [FW: 6.0]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 3 Wi-Fi + 4G 16GB (Zwart) [FW: 5.0 Beta]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 5 July 2008
Locatie: Hoofddorp
Berichten: 7
Stuur een bericht via MSN naar rotelman
Standaard

Daar heb ik mijn mobile me e-mail adress gezet bij voeg een account toe @me.com, en dan haal je je mail op en toen stonden ook mijn afspreken op de iphone,

Ik weet alleen niet of het toeval was dat het nu werkt of dat het toch geholpen heeft die instellingen.
  #12  
Oud 6 September 2008, 11:19
Obiwan's schermafbeelding
» iPhone 4S 16GB (Zwart) [FW: 5.0]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 1 Wi-Fi +3G 32GB [FW: 5.0]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 16 April 2008
Locatie: Leefdaal - BelgiŽ
Berichten: 28
Send a message via twitter to Obiwan
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door rotelman Bekijk bericht
Daar heb ik mijn mobile me e-mail adress gezet bij voeg een account toe @me.com, en dan haal je je mail op en toen stonden ook mijn afspreken op de iphone,

Ik weet alleen niet of het toeval was dat het nu werkt of dat het toch geholpen heeft die instellingen.
Ik heb mijn MobileMe account ook reeds aangemaakt op mijn Iphone. Indien ik dan voor de eerste maal synchroniseer, loopt alles perfect. Maar daarna zou dit automatisch moeten gebeuren. Maar niets gebeurt.
Indien ik dan de account verwijder en dan terug invoer (en opnieuw sync.) gaat het wel. Ik ben uiteraard niet van zin om telkens mijn account te verwijderen en terug in te geven.

En dan weten dat ik reeds mijn Ä79,- betaald heb.
  #13  
Oud 6 September 2008, 11:26
» iPhone 5 16GB (Wit) [FW: 6.0]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 3 Wi-Fi + 4G 16GB (Zwart) [FW: 5.0 Beta]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 5 July 2008
Locatie: Hoofddorp
Berichten: 7
Stuur een bericht via MSN naar rotelman
Standaard

Je kan toch instellen waarneer hij zijn mail op moet halen elk kwartier of om het uur, zelf heb ik het uit gezet omdat de accu snel leeg is, dus af en toe haal ik mijn mail op en dan neemt hij ook de agenda mee.
  #14  
Oud 6 September 2008, 11:29
» iPhone 3G 16GB (Wit) [FW: 3.0]
» MacOS X
 
Geregistreerd: 22 August 2008
Berichten: 18
Standaard

Ik heb mails van mijn eigen mailserver op kwartier staan en alles van mobile me via push, ik vermoed dat dit bij de 2.1 update wel werkt

Ps, als ik mijn Iphone OP en AFZET werkt het ook, voor 1 maal
  #15  
Oud 6 September 2008, 11:54
Obiwan's schermafbeelding
» iPhone 4S 16GB (Zwart) [FW: 5.0]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 1 Wi-Fi +3G 32GB [FW: 5.0]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 16 April 2008
Locatie: Leefdaal - BelgiŽ
Berichten: 28
Send a message via twitter to Obiwan
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door rotelman Bekijk bericht
Je kan toch instellen waarneer hij zijn mail op moet halen elk kwartier of om het uur, zelf heb ik het uit gezet omdat de accu snel leeg is, dus af en toe haal ik mijn mail op en dan neemt hij ook de agenda mee.
Wel dat is nu het probleem bij mij. Dat hij dat niet doet. Ook al staat het zo ingesteld.
  #16  
Oud 6 September 2008, 18:24
truckdiver's schermafbeelding
iPhone(club) Guru
» iPhone 6s 64GB (Space Grijs) [FW: 9.3.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Air 2 Wi-Fi + 4G 64GB (Zilver) [FW: 9.3.1]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 2 October 2007
Locatie: Arendonk
Berichten: 2.614
Stuur een bericht via Instant Messenger naar truckdiver Stuur een bericht via MSN naar truckdiver Stuur een bericht via Skype™ naar truckdiver Send a message via twitter to truckdiver
Standaard

ben je via edge aan het proberen of via Wi-Fi?
Wi-Fi lukte bij mij niet en via edge verbinding geen probleem (heb geen g3 iphone)
  #17  
Oud 6 September 2008, 18:59
» iPhone 3G 16GB (Wit) [FW: 3.0]
» MacOS X
 
Geregistreerd: 22 August 2008
Berichten: 18
Standaard

ja ik doe het via Wi-Fi, 3G en edge zijn in belgie namelijk vrij duur
  #18  
Oud 6 September 2008, 19:36
truckdiver's schermafbeelding
iPhone(club) Guru
» iPhone 6s 64GB (Space Grijs) [FW: 9.3.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Air 2 Wi-Fi + 4G 64GB (Zilver) [FW: 9.3.1]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 2 October 2007
Locatie: Arendonk
Berichten: 2.614
Stuur een bericht via Instant Messenger naar truckdiver Stuur een bericht via MSN naar truckdiver Stuur een bericht via Skype™ naar truckdiver Send a message via twitter to truckdiver
Standaard

toch maar eens proberen via 3g (ik ook van Belgie,ken de prijzen )
eens kijken of je dan wel direct push hebt
  #19  
Oud 17 September 2008, 19:50
caatje's schermafbeelding
» iPhone 5 32GB (Wit) [FW: 6.1.4]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 2 Wi-Fi + 3G 16GB (Wit) [FW: 6.1.3]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 16 April 2008
Berichten: 51
Standaard

Hoi Sponzert,
weet je het antwoord al? Vind het wel vreemd, daar heb ik eigenlijk helemaal geen last van.
Ik heb een Iphone 1st gen., vodafone abonnement en een @me mailadres. Enige wat ik niet voor elkaar krijg is emails versturen vanaf m'n mobile me account. Lukt dat bij jou wel?
Ik heb de instellingen laten synchroniseren met m'n macbook, dus die zouden volgens mij dan goed moeten zijn. Wat heb jij voor instellingen gebruikt?
__________________
Het wordt iedere dag leuker met m'n iPhone!
  #20  
Oud 17 September 2008, 19:54
truckdiver's schermafbeelding
iPhone(club) Guru
» iPhone 6s 64GB (Space Grijs) [FW: 9.3.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Air 2 Wi-Fi + 4G 64GB (Zilver) [FW: 9.3.1]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 2 October 2007
Locatie: Arendonk
Berichten: 2.614
Stuur een bericht via Instant Messenger naar truckdiver Stuur een bericht via MSN naar truckdiver Stuur een bericht via Skype™ naar truckdiver Send a message via twitter to truckdiver
Standaard

je kan eens proberen je accounts te verwijderen op je iphone.
nadien in itunes ga je naar info en onderaan geavanceerd,hier kan je je accounts opnieuw laten opzetten
Reageren


Er zijn 1 actieve gebruikers die momenteel deze discussie bekijken (0 leden en 1 gasten)

 
Discussietools
Weergave

Soortgelijke discussies

Discussie Auteur Forum Reacties Laatste bericht
Push+mobile me werkt niet 100% truckdiver iPhone Apps 2 31 July 2010 16:15
Push werkt niet - t-Mobile origineel kai824 T-Mobile 2 15 February 2010 16:33
Push Mobile Me werkt niet EricJ iPhone algemeen 1 12 August 2009 15:50

Regels voor berichten
Je mag geen nieuwe discussies starten
Je mag niet reageren op berichten
Je mag geen bijlagen versturen
Je mag niet je berichten bewerken

BB code is Aan
Smileys zijn Aan
[IMG]-code is Aan
HTML-code is Uit
Trackbacks are Aan
Pingbacks are Aan
Refbacks are Uit



Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 15:29.