iCulture forum | iPhone, iPad,  iPod touch, Apple TV en iOS

iCulture forum | iPhone, iPad, iPod touch, Apple TV en iOS (https://forum.iculture.nl/)
-   iPhone algemeen (https://forum.iculture.nl/f28/iphone/f32/iphone-algemeen/)
-   -   Fout (6) tijdens herstelactie (https://forum.iculture.nl/f28/iphone/f32/iphone-algemeen/21412-fout-6-tijdens-herstelactie.html)

thomasos 13-09-08 10:19

Fout (6) tijdens herstelactie
 
Ik krijg mijn Iphone 3G niet meer aan de praat na een herstelactie die ik heb uitgevoerd. Het begon allemaal met het crashen van vrijwel alle gedownloade apps (via app store). Standaardapps zoals Safarie/mail en bellen enz. werkten wel.

Ik heb eerst via de 'oude versie' van I-tunes dmv syncen geprobeerd de boel aan de praat te krijgen, echter geen succes (voorheen wel).

Daarna heb ik Itunes 8 en firmware 2.1 binnen gehaald en geprobeerd de 2.1 firmware te installeren. Maar dit lukte niet omdat ik de melding kreeg dat ie in herstelmodus staat :confused: en ik dit eerst moest uitvoeren. Herstelactie uitgevoerd maar dit eindigt in 'fout (6)'.:(

Krijg mijn Iphone dan ook niet verder dan het scherm met het Ituneslogo en usb-stekker (DFU-modus geloof ik).

Heb rondgezocht op diverse fora:

Daarna allerlei herstelacties geprobeerd met icm de powerbutton en de homeknop. Eerst opstarten met beide knoppen dan homeknop vasthouden na eerste verbinding met itunes etc etc.

Recoverycyclus loopt wel maar heeft uiteindelijk geen succes, blijft fout (6) melden. Ik kom dus niet verder dan eerst het appellogo en daarna het Ituneslogo.

Mogelijk dat de herstelactie met een oude itunesversie wel loopt maar ik weet niet hoe ik daar aanmoet komen omdat deze bij apple niet meer vindbaar is.

Wie heeft er, naast opsturen naar apple, de gouden tip?

cypher21 13-09-08 10:34

itunes logo + stekker = Recovery mode.

Jij moet zorgen dat de iPhone in [wiki]DFU[/wiki] mode komt Dan zul je prima kunnen herstellen

thomasos 13-09-08 11:59

Heb itunes 8 op een andere PC geinstalleerd en firmware 2.1 geinstalleerd etcetc. En nu lukt het dus wel. Voor mij een wijze les en bij deze een tip voor anderen. Lukt het recoveren niet, probeer eens een andere PC.

Dank U.


Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 16:04.