iCulture forum | iPhone, iPad,  iPod touch, Apple TV en iOS

iCulture forum | iPhone, iPad, iPod touch, Apple TV en iOS (https://forum.iculture.nl/)
-   iPhone algemeen (https://forum.iculture.nl/f28/iphone/f32/iphone-algemeen/)
-   -   iPhone haalt geen mails meer binnen (https://forum.iculture.nl/f28/iphone/f32/iphone-algemeen/22142-iphone-haalt-geen-mails-meer-binnen.html)

Londonforever 20-09-08 16:58

iPhone haalt geen mails meer binnen
 
Hallo,

Ik ben momenteel aan mijn derde iPhone toe. Dit heeft niets te maken met iPhones die kapot of verloren gingen maar met het maken van "verkeerde keuzes". Dit doet alleen niet bepaald ter zake.

Ik heb bij mijn vorge twee iPhones exact hetzelfde stappenplan overlopen voor het inbrengen van een e-mailaccount op mijn iPhone alleen komen bij deze iPhone mijn mails nooit binnen. Net zoals bij mijn twee vorige iPhones was het een G-mail-account, de instellingen heb ik ongewijzigd gelaten.

Ook het updaten van de mappen met verzonden en verwijderde berichten gebeurt niet meer. Wanneer ik op de button "zoeken" duw dan stopt ie na een paar minuten met zoeken zonder iets nieuws weer te geven.

Ik installeerde vandaag de nieuwe software (2.1) op mijn iPhone met de hoop dat het probleem van de baan zou zijn maar niets was minder waar.

Ik krijg behoorlijk wat mails per dag dus het is zo wel handig dat als je in de buurt van een hotspot/router bent je dan je mails kan lezen.

Weet er misschien iemand van jullie wat mijn probleem is? Alle hulp is welkom!

Alvast bedankt!

Celf 20-09-08 17:06

Je hebt 't toestel al een keer opnieuw opgestart? Je krijgt Gmail binnen op jouw thuis computer? Account wissen en opnieuw instellen, daarbij niet kiezen voor GMAIL maar beginnen met "other" en vanaf daar de instellingen invoeren.


Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 03:18.