iCulture forum | iPhone, iPad,  iPod touch, Apple TV en iOS

iCulture forum | iPhone, iPad, iPod touch, Apple TV en iOS (https://forum.iculture.nl/)
-   iPhone algemeen (https://forum.iculture.nl/f28/iphone/f32/iphone-algemeen/)
-   -   Gewist & vastgelopen (https://forum.iculture.nl/f28/iphone/f32/iphone-algemeen/22371-gewist-and-vastgelopen.html)

and----rew 23-09-08 16:38

Gewist & vastgelopen
 
Hee!
Ik heb laatst de Iphone van mijn nicht gekregen die plotsteling was overleden, zonder kabel of wat dan ook. dus ik ik doe mijn simkaart erin en ik zie allemaal foto's en berichten enz . van haar dus ik denk nou ik wis het allemaal 1 voor 1 .. maar toen keek ik ff snel bij instellingen en zag ik dat je ook gewoon die hele iphone kon leegmaken. dus ik dacht nou dan doe ik dat. nou zo makkelijk als et was. maar mijn broer was bang dat hij dan ook mijn sim kaart zou wissen.. dus ik haalde hem er snel uit en hij ging gewoon verder met wissen.. ik keek een kwartiertje later hoeveer hij was, maar ik zag opeens het logo, dus ik denk oh hij is al klaar, dus ik probeer hem aan te doen maar geen reactie.. ik had toen zo'n oplader gekocht om te kijken of hij het dan zou doen , nou hij laadde wel op maar dan zodra ik hem probeerde aan te doen .. weer geen reactie.. ... uit zich zelf komt dan opeens dat logo.. en ja is het weer terug bij het begin :confused:

Aangezien ik niemand ken die er verstand van heeft....
en trouwens.. de informatie over mijn iphone wat hier ergens staat klopt niet.. ik had maar wat ingevuld zodat ik het kon vragen..want ik heb geen idee welke versie dit is..
Kan iemand mij helpen?
Andrew.

truckdiver 23-09-08 16:42

wat gebeurt als je hem aan itunes hangt?
probeer dat eerst en dan gaan herstellen

and----rew 23-09-08 18:09

Citaat:

Oorspronkelijk geplaatst door truckdiver (Bericht 197289)
wat gebeurt als je hem aan itunes hangt?
probeer dat eerst en dan gaan herstellen


Dan gebeurt er hetzelfde als in de oplader..
Ik zie hem ook niet in itunes :(

and----rew 23-09-08 21:13

Oke dit is helemaal raar.. ik restarte me iphone opnieuw en hield het deze keer wat langer ingedrukt .. toen kwam er opeens zoon poppetje ( http://limitededitioniphone.com/wp-c.../04/steved.jpg )
En staat daar nu in plaats van dat logo... en hij blijft gewoon staan.. ik snap er echt helemaal niks van !


Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 04:10.