iCulture forum | iPhone, iPad,  iPod touch, Apple TV en iOS

iCulture forum | iPhone, iPad, iPod touch, Apple TV en iOS (https://forum.iculture.nl/)
-   iPhone algemeen (https://forum.iculture.nl/f28/iphone/f32/iphone-algemeen/)
-   -   adresboek leeg (https://forum.iculture.nl/f28/iphone/f32/iphone-algemeen/23269-adresboek-leeg.html)

elrod 08-10-08 10:20

adresboek leeg
 
Gisteren een raar voorval, ben benieuwd of iemand er ook last van heeft gehad. Op weg naar huis wilde ik even bellen en ging direct naar mijn favorieten. In deze lijst staan meestal gewoon namen van mijn meest gebelde nummers, maar nu stonden er alleen maar telefoonnummers.

Bij nadere inspectie bleek dat in mijn hele adresbook alle contacten nog wel aanwezig waren, maar geen telefoonnummers of email adressen.

Eenmaal thuisgekomen heb ik mijn iPhone herstart en mijn adresbook geopend. Ik zag dat de iPhone aan het updaten was en even was mijn adresbook leeg en daarna weer gevuld met alle juiste data. Niets aan de hand dus, maar wel lastig als dit nog eens voorkomt.

Ik gebruik Push voor al mijn gegevens, mail, adresbook, ical etc.

King1987 08-10-08 10:30

Toevallig een keer gesynct met een leeg adresboek op je mac? En dan ook op de knop gedrukt alles overschrijven? Heb ik namelijk een keer gehad. Toen waren al mijn contacten ook weg. (Gelukkig had ik wel een back up van mijn contacten bestand op mn pc, dus kon het terug zetten) Het is misschien ver gezocht, maar wel het probleem zijn ;)

elrod 08-10-08 11:15

Mijn adresboek wordt via push gesynced met mijn .me account. Ik denk dat er gewoon even een glitch ergens op de lijn was.

iPhoneRobin 21-10-08 17:27

Ik heb daar toevallig nu last van. Bij jou deed ie het op een gegeven moment gewoon weer ?

elrod 21-10-08 17:31

Ik heb m'n iPhone herstart en mijn MobileMe sync laten lopen op mijn Mac. Dan je adresboek openen en even wachten tot de iPhone gaat syncen. Als het goed is doet hij het dan weer

succes

iPhoneRobin 21-10-08 17:35

Top ! Staat weer vol met m'n contacten. Bedankt voor de snelle, nuttige reactie !


Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 20:04.