iCulture forum | iPhone, iPad,  iPod touch, Apple TV en iOS

iCulture forum | iPhone, iPad, iPod touch, Apple TV en iOS (https://forum.iculture.nl/)
-   iPhone algemeen (https://forum.iculture.nl/f28/iphone/f32/iphone-algemeen/)
-   -   Apple Headset - kapot? (https://forum.iculture.nl/f28/iphone/f32/iphone-algemeen/23588-apple-headset-kapot.html)

sanderman 13-10-08 20:17

Apple Headset - kapot?
 
Dag allen,

Ik heb nog niet eerder hier gepost (zo nu en dan eens iets bij het nieuws, maar niet in het forum) dus even heel kort: Ik ben Niek, 21 jaar en heb nu zo'n 2 maand een iPhone 3G, 16 Gb, wit. Ik werk (helaas...) nog met Windows, maar mijn eerstvolgende computer wordt een Mac.

Dan mijn probleem:
Ik gebruik mijn iPhone veel, zoals de meesten van jullie. Ik luister vrijwel elke dag naar muziek en gebruik daar de standaard meegeleverde headset van Apple voor. Normaliter hoef ik maar één keer te drukken op het knopje halverwege de draad, en de play-/pause-/beantwoorden-functie wordt gebruikt. Wanneer ik nu gebeld wordt, wordt mijn muziek netjes op pauze gezet, en hoor ik mijn ringtone door de headset. Ik kan drukken wat ik wil, maar de iPhone reageert er niet op en hij blijft gewoon doorrinkelen. Wanneer ik dan via het scherm opneem, hoor ik mijn gesprekspartner wel, maar hoort hij/zij mij niet.

Wie heeft hier dé oplossing voor? Of moet ik terug naar The Phonehouse met mijn (volgens mij kapotte) oordopjes?

Alvast bedankt voor je antwoord!
(Ik kon overigens zo gauw nergens een soortgelijke situatie vinden, niet op dit forum en niet op internet.)

sanderman 14-10-08 18:30

En ik maar denken dat ik op hét iPhone forum snel zou worden geholpen.

Ik heb op een andere site al meer behulpzaamheid gezien, maar ik wilde alleen even melden dat ik naar de desbetreffende winkel ben geweest en zeer goed ben geholpen. Ik heb een nieuwe set earbuds gekregen, want op dat setje reageerde de iPhone wel, en was met 5 minuten klaar.

happen maar!


Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 12:47.