iCulture forum | iPhone, iPad,  iPod touch, Apple TV en iOS

iCulture forum | iPhone, iPad, iPod touch, Apple TV en iOS (https://forum.iculture.nl/)
-   iPhone algemeen (https://forum.iculture.nl/f28/iphone/f32/iphone-algemeen/)
-   -   Niemand hoort mij goed praten tijdens bellen. (https://forum.iculture.nl/f28/iphone/f32/iphone-algemeen/23757-niemand-hoort-goed-praten-tijdens-bellen.html)

Marc-R 17-10-08 00:34

Niemand hoort mij goed praten tijdens bellen.
 
Hallo,

Ik heb mijn iphone al heel lang. en ik ben dit weekend een weekendje weggeweest naar centerparcs. Ik werd gebeld en ik gwn normaal praten en die gene met wie ik aan het bellen was zei dat die mij slecht hoorde. Ik dacht dat ligt aan het netwerk of zijn telefoon. evenlater weer gebeld toen gign het weer 2 gesprekken goed.Nu ben ik thuis word ik regelmatig gebeld maar niemand hoort mij goed. de fout is dus teruggekomen. Ik dacht dat in de software een fout zat of iets. Maar ik heb het nu al een paar dagen. heb hem net herstellt en geupgrade naar 2.1 maar het blijft nog steeds. ze horen me wel heel zacht. maar ik ben dus vaak echt niet verstaanbaar. Iemand enig idee wat het probleem zou kunnen zijn?

Alvast bedankt,
Met vriendelijke groet Marc

King1987 17-10-08 01:04

Dan ga je toch zitten denken aan een defecte microfoon. Vooral omdat je aangeeft dat je geupdate bent naar 2.1 (pas hiervoor je profiel nog even aan ;) )


Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 17:32.