Extra postvak(ken) in Exchange

Extra postvak(ken) in Exchange discussie in iPhone algemeen forum; ( verdwijnt na registratie ) Beste experts, In outlook (verbonden met exchange) heb ik een verschillende postvakken (op dezelfde exchange server). Dit gebruik ik om te communiceren met mdw's. Bijvoorbeeld ...



Ga terug   iPhone, iPod touch, iPad en Apple TV forum > iPhone > iPhone algemeen
Wachtwoord vergeten? Registreren!
Registreer FAQ Ledenlijst Kalender Zoeken Berichten van vandaag Markeer forums als gelezen
  #1  
Oud 22 October 2008, 14:32
» iPhone 3G 16GB (Zwart) [FW: 2.2]  [Jailbreak: Ja]
» Windows
 
Geregistreerd: 14 October 2008
Locatie: Amsterdam
Berichten: 21
Standaard Extra postvak(ken) in Exchange

Beste experts,

In outlook (verbonden met exchange) heb ik een verschillende postvakken (op dezelfde exchange server).
Dit gebruik ik om te communiceren met mdw's. Bijvoorbeeld iets als ondernemingsraad@bedrijfsserver.nl.

Ik heb het dus niet over een alias, maar echt een apart postvak.

Weet iemand of het mogelijk is op de Iphone deze postvakken te openen? Je kan immers maar één account op dezelfde echange server instellen.

Thanks! Rutger
Advertentie
Advertentie Gesponsorde links (verdwijnt na registratie)

  #2  
Oud 30 October 2008, 12:20
» iPhone 3G 8GB [FW: 2.1]
» Windows
 
Geregistreerd: 20 October 2008
Berichten: 3
Standaard

Is er niemand die meer dan 1 outlook exchange account op zijn/haar iPhone wil bekijken?
Ik zou namelijk net als Rutger hierboven meerdere outlook accounts via push op mijn iPhone kunnen lezen.
Is dit mogelijk?????
  #3  
Oud 30 October 2008, 15:18
» iPhone 3G 16GB (Zwart) [FW: 2.2]  [Jailbreak: Ja]
» Windows
 
Geregistreerd: 14 October 2008
Locatie: Amsterdam
Berichten: 21
Standaard

Om het scherp te stellen, het gaat mij om één exchange account, maar daarbinnen meerdere postvakken. JE kan het ook omschrijven als meerdere accounts op dezelfde server.

Meerdere exchange servers op één pc/telefoon kan nooit, daar ben ik mij van bewust.
  #4  
Oud 2 November 2008, 15:26
ApleJack's schermafbeelding
» iPhone 3GS 16GB (Wit) [FW: 4.3.2]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 24 January 2008
Locatie: Leeuwarden
Berichten: 30
Stuur een bericht via MSN naar ApleJack Stuur een bericht via Skype™ naar ApleJack
Standaard

ik zie dat sommige mensen toch hun exchange aan de praat hebben bij mij wil het niet lukken om dit voor elkaar te krijgen. wij hebben een exchange server van het werk maar met de instellingen van die server krijg ik met mn iphone geen contact mijn labtop werkt wel met de server op de zaak via outlook.
dus als iemand mij opweg kan helpen dan graag
grtjs
sjaak
  #5  
Oud 2 November 2008, 15:39
» iPhone 3G 8GB [FW: 2.1]
» Windows
 
Geregistreerd: 20 October 2008
Berichten: 3
Standaard

Staan de poorten van je firewall op het werk open voor webmail?
En heb je een certifcaat om op je iphone te installeren ?
  #6  
Oud 2 November 2008, 16:27
» iPhone 5 32GB (Zwart) [FW: 6.0]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 1 Wi-Fi +3G 64GB [FW: 5.0]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 23 August 2008
Locatie: Wereldbol
Berichten: 625
Stuur een bericht via Skype™ naar Mwfadebeer
Standaard

exchange koppelen was niet zo moeilijk. de wizzard volgen. let wel op SSL uit.
als het niet lukt gaarne even specifiek aangeven wat je doet en war het misgaat. kan ik je wat beter hlepen.
  #7  
Oud 2 November 2008, 18:38
» iPhone 3G 16GB (Zwart) [FW: 2.2]  [Jailbreak: Ja]
» Windows
 
Geregistreerd: 14 October 2008
Locatie: Amsterdam
Berichten: 21
Standaard

thanks voor het meedenken!
Exchange instellen was geen probleem. Werkt goed. Ik heb alleen op kantoor nog twee postvakken op dezelfde server staan, en zou die ook graag zichtbaar hebben op de phone.

Voorbeeld: ik heb op mijn exchange server toegang tot:
- mijnnaam@bedrijf.nl (hoofd account)
- kennismngt@bedrijf.nl

In outlook op mijn pc kan ik beide postvakken beheren; op de iPhone alleen de hoofdaccount ..
  #8  
Oud 3 November 2008, 07:29
ApleJack's schermafbeelding
» iPhone 3GS 16GB (Wit) [FW: 4.3.2]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 24 January 2008
Locatie: Leeuwarden
Berichten: 30
Stuur een bericht via MSN naar ApleJack Stuur een bericht via Skype™ naar ApleJack
Standaard

Okey al bedankt voor de tips, ik zal even zeggen wat ik er al inheb staan
E-Mail: seij........@.....
Server: ent......... . ent.local
domein : ip adres van de server
gebruikersnaam: mijn naam als bekend bij de server
Wachtwoord : als bekend bij de server
Beschrijving: mijn Email adres
En SSl is uit

ik zal vandaag vragen aan de beheerder of mijn Iphone wel alle toegang heeft tot de server, en de firewal open is voor webmail.
En wat bedoelen jullie met certificaat??

alvast bedankt
Sjaak
  #9  
Oud 3 November 2008, 09:17
Yzord's schermafbeelding
» iPhone 6 Plus 128GB (Goud) [FW: 9.0.2]  [Jailbreak: Ja]
» iPad mini Wi-Fi + 4G 16GB (Wit) [FW: 8.4.1]  [Jailbreak: Ja]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 28 October 2008
Berichten: 1.051
Standaard

.local? Ga je dan via intern netwerk erop of via 3G? Want volgens mij is .local alleen te bereiken via intern netwerk. En volgens mij moet je bij domein ook geen ip invullen, maar naam van domein.
  #10  
Oud 3 November 2008, 09:32
ApleJack's schermafbeelding
» iPhone 3GS 16GB (Wit) [FW: 4.3.2]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 24 January 2008
Locatie: Leeuwarden
Berichten: 30
Stuur een bericht via MSN naar ApleJack Stuur een bericht via Skype™ naar ApleJack
Standaard

idd d8 ik ook maar deze gegevens heb ik van mijn beheerder gegeven ik zal hem vandaag eens vragen en met jullie tips iets laten doen
alvast bedankt en k hou jullie op de hoogte, en meerdere tips zijn altijd welkom

Sjaak
  #11  
Oud 3 November 2008, 09:56
» iPhone 5 32GB (Zwart) [FW: 6.0]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 1 Wi-Fi +3G 64GB [FW: 5.0]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 23 August 2008
Locatie: Wereldbol
Berichten: 625
Stuur een bericht via Skype™ naar Mwfadebeer
Standaard

@aplejack

negeer opmerkingen Yzord over intern netwerk en naam/of ip adres. In mijn geval werkt e.e.a. feilloos.
Dit is echter wel afhankelijk van de instellingen op de exchange server. Ik hab namelijk nog een mail account op een exchange waar met geen mogelijkehdi bij te komen is. Het verschil zit hem in de instellingen OP DE EXCHANGE SRERVER.
Je beheerder zal een component moeten installeren die het toestaat voor mobile devices om een verbinding te maken. Er staat een tut op de applesite.

EDIT:
@vdZande

als het alleen om mail gaat zou ik al oplossing de suggestie willen doen om een van beiden als exchange account te configureren. De andere dan als pop. Lijkt me dat dat zou moeten werken.
Echter uiteraard geen synchronisatie met calender e.d.. Je mail komt wel direct binnen.
suc6.

Laatst gewijzigd door Bomans; 3 November 2008 om 12:19. Reden: edit knop gebruiken aub.
  #12  
Oud 3 November 2008, 10:02
Yzord's schermafbeelding
» iPhone 6 Plus 128GB (Goud) [FW: 9.0.2]  [Jailbreak: Ja]
» iPad mini Wi-Fi + 4G 16GB (Wit) [FW: 8.4.1]  [Jailbreak: Ja]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 28 October 2008
Berichten: 1.051
Standaard

hoezo negeer? Het zou fijn zijn als je uitlegt waarom mijn antwoorden genegeert moet worden. Zover ik weet is een .local adres een intern netwerk welke vanaf buitenaf niet te benaderen is. Voor een connectie met een 3G netwerk van buiten zal je toch een FQDN moeten gebruiken, want .local kan die niet lezen omdat die nu eenmaal niet in de DNS servers zitten van T-Mobile.

Dat het bij jou werkt ala, maar kom dan met antwoord ipv te roepen dat andermans opmerkingen genegeert moeten worden. Wie weet is jouw iphone wel ingesteld door de sysadmin met vpn verbinding.
  #13  
Oud 3 November 2008, 10:21
» iPhone 5 32GB (Zwart) [FW: 6.0]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 1 Wi-Fi +3G 64GB [FW: 5.0]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 23 August 2008
Locatie: Wereldbol
Berichten: 625
Stuur een bericht via Skype™ naar Mwfadebeer
Standaard

@yzord
niets persoonlijks hoor.

negeer omdat .local WEL werkt in mijn geval dus zou het bij Aplejack ook moeten kunnen werken. Inderdaad met VPN en nee de sysadmin is er niet aan te pas geweest.
Een simpel geval van de instellingen uit outlook overnemen en ....voila het werkte.
  #14  
Oud 3 November 2008, 10:23
Yzord's schermafbeelding
» iPhone 6 Plus 128GB (Goud) [FW: 9.0.2]  [Jailbreak: Ja]
» iPad mini Wi-Fi + 4G 16GB (Wit) [FW: 8.4.1]  [Jailbreak: Ja]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 28 October 2008
Berichten: 1.051
Standaard

Ik vermoed dat ApleJack geen vpn mogelijkheid heeft. De reden dat het bij jou werkt is omdat je eerst connect met je bedrijfsnetwerk, een ip toegewezen krijgt van je netwerk en via de dns server van je bedrijf uiteindelijk op je .local domein komt.

Heb je geen vpn, dan is het juist zaak mijn opmerking niet te negeren
  #15  
Oud 3 November 2008, 11:07
ApleJack's schermafbeelding
» iPhone 3GS 16GB (Wit) [FW: 4.3.2]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 24 January 2008
Locatie: Leeuwarden
Berichten: 30
Stuur een bericht via MSN naar ApleJack Stuur een bericht via Skype™ naar ApleJack
Standaard

mense geen ruzie he ik ben blij met al de aanwijzingen en zal mijn beheerder van alles op de hoogte brengen en eens kijken of hij het voor elkaar krijgt. nog ff vraagje VPN ?????
ik hoor er vaak over , maar wat is daar mee? ja ik ben nog nie zo thuis in al deze instellingen sorry
  #16  
Oud 3 November 2008, 11:49
Yzord's schermafbeelding
» iPhone 6 Plus 128GB (Goud) [FW: 9.0.2]  [Jailbreak: Ja]
» iPad mini Wi-Fi + 4G 16GB (Wit) [FW: 8.4.1]  [Jailbreak: Ja]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 28 October 2008
Berichten: 1.051
Standaard

Virtual Private Network - Wikipedia
  #17  
Oud 3 November 2008, 14:28
» iPhone 3G 16GB (Zwart) [FW: 2.2]  [Jailbreak: Ja]
» Windows
 
Geregistreerd: 14 October 2008
Locatie: Amsterdam
Berichten: 21
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door Mwfadebeer Bekijk bericht
@aplejac
@vdZande

als het alleen om mail gaat zou ik al oplossing de suggestie willen doen om een van beiden als exchange account te configureren. De andere dan als pop. Lijkt me dat dat zou moeten werken.
Echter uiteraard geen synchronisatie met calender e.d.. Je mail komt wel direct binnen.
suc6.
Hey, dat is een goeie!! Daar had ik nog niet aan gedacht. Zeer bedankt voor de suggestie !!
  #18  
Oud 3 November 2008, 15:14
» iPhone 5 32GB (Zwart) [FW: 6.0]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 1 Wi-Fi +3G 64GB [FW: 5.0]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 23 August 2008
Locatie: Wereldbol
Berichten: 625
Stuur een bericht via Skype™ naar Mwfadebeer
Standaard

graag gedaan
Reageren


Er zijn 1 actieve gebruikers die momenteel deze discussie bekijken (0 leden en 1 gasten)

 
Discussietools
Weergave

Soortgelijke discussies

Discussie Auteur Forum Reacties Laatste bericht
Gmail/IMAP Inkomend/Postvak In niet beschikbaar srf0611 iPhone algemeen 8 13 March 2012 15:01
deze ken ik ergens van dedafmonteur iPhone algemeen 12 13 July 2010 06:18
sms graag onder elkaar in postvak in, geen tekstballonnen! saskiaaa72 iPhone algemeen 0 12 February 2010 15:07
Outlook geeft bezette postvak aan RHCPeter iPhone algemeen 2 10 August 2008 17:09

Regels voor berichten
Je mag geen nieuwe discussies starten
Je mag niet reageren op berichten
Je mag geen bijlagen versturen
Je mag niet je berichten bewerken

BB code is Aan
Smileys zijn Aan
[IMG]-code is Aan
HTML-code is Uit
Trackbacks are Aan
Pingbacks are Aan
Refbacks are Uit



Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 07:10.