Ik kan niet bellen of nummer invoeren om te bellen

Ik kan niet bellen of nummer invoeren om te bellen discussie in iPhone algemeen forum; ( verdwijnt na registratie ) Hallo Ik heb sinds een uur geleden probleem met mijn Iphone, Ik kan geen nummer intypen of in het venster terecht komen (het venster die ...



Ga terug   iPhone, iPod touch, iPad en Apple TV forum > iPhone > iPhone algemeen
Wachtwoord vergeten? Registreren!
Registreer FAQ Ledenlijst Kalender Zoeken Berichten van vandaag Markeer forums als gelezen

Reageren

 

Discussietools Weergave
  #1  
Oud 23 October 2008, 03:10
» iPhone NL 8GB [FW: 2.0]
» Windows
 
Geregistreerd: 22 October 2008
Berichten: 7
Standaard Ik kan niet bellen of nummer invoeren om te bellen

Hallo

Ik heb sinds een uur geleden probleem met mijn Iphone,

Ik kan geen nummer intypen of in het venster terecht komen (het venster die je krijgt als je aan het bellen bent) waar ik bijvoorbeeld de MICROFOON aan kan zetten.Als ik vanuit mijn CONTACTEN bel verschijnt er geen menutje maar een klein balk bovenaan de iphone(boven de batterijlogo).Ik kan ook niet ophangen als ik aan het bellen ben.
En als ik opTELEFOON druk,komt die menu tevoorschijn maar kan niks intypen,na ongeveer 3 sec verdwijnt het menu om te bellen weer weg.

Hoop dat iemand kan helpen

Mvg
Sahin Kaptan
Advertentie
Advertentie Gesponsorde links (verdwijnt na registratie)

  #2  
Oud 23 October 2008, 08:43
King1987's schermafbeelding
iPhone(club) Guru
» iPhone 5 16GB (Zwart) [FW: 6.0.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 2 Wi-Fi 16GB (Zwart) [FW: 6.0 beta]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 13 March 2008
Locatie: Zeeland
Berichten: 7.440
Standaard

Heb je toevallig kate geinstaleerd? Dit kan problemen geven, verwijder deze dan ook.
Al een keer gereboot? Hard reset?

Succes
__________________
 Momenteel in gebruik: iPhone4s 16GB Simlock vrij 
De iPhone Hardware specialist

Ben dan wel een Guru, ben geen vraagbaak
  #3  
Oud 23 October 2008, 08:48
gls's schermafbeelding
gls gls is offline
» iPhone 4S 64GB (Zwart) [FW: 7.0 beta]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 4 Wi-Fi +4G 32GB (Zwart) [FW: 6.1.3]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 1 September 2008
Berichten: 87
Standaard

heb je wat meer info, bijvoorbeeld de spraakgerelateerde applicaties, of onlangs ge´nstalleerde app's? Als je bijv weet of je telefoon raar begon te doen na de installatie van een bepaalde applicatie dan kunnen mensen hier misschien meer.
  #4  
Oud 23 October 2008, 09:27
» iPhone 3GS 32GB (Zwart) [FW: 3.0.1]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 18 September 2008
Berichten: 1
Standaard

Ik heb dit probleem ook gehad. Ik weet niet of het aan het programma Kate ligt. Ik heb al mijn Cydia programma's gedeinstalleerd. En toen werkte het weer.

Het vervelendste is als je iemand belt die niet opneemt. De enige manier om op te hangen is dan door je telefoon uit te zetten...
  #5  
Oud 23 October 2008, 09:41
King1987's schermafbeelding
iPhone(club) Guru
» iPhone 5 16GB (Zwart) [FW: 6.0.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 2 Wi-Fi 16GB (Zwart) [FW: 6.0 beta]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 13 March 2008
Locatie: Zeeland
Berichten: 7.440
Standaard

9 van de 10 keer is het probleem kate, niet dat ik het zelf heb geinstaleerd, maar dat heb ik begrepen van dit prachtige forum, dat toch veel mensen hier last van hebben!
  #6  
Oud 23 October 2008, 17:06
» iPhone NL 8GB [FW: 2.0]
» Windows
 
Geregistreerd: 22 October 2008
Berichten: 7
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door King1987 Bekijk bericht
9 van de 10 keer is het probleem kate, niet dat ik het zelf heb geinstaleerd, maar dat heb ik begrepen van dit prachtige forum, dat toch veel mensen hier last van hebben!

Ja het probleem was Kate inderdaad,Ik heb m verwijderd en het werkt weer.Heb ook Install en Cydia verwijderd.NU heb ik m weer nodig en weetniet hoe ik er weer aan moet komen :S Aangezien jullie zeggen dat het aan Kate ligt,heb ik niks voor niks Install en Cydia verwijderd haha echt stom van me...Maar enig idee hoe ik die 2 programmas terug kan installeren??


Alvast bedankt
  #7  
Oud 23 October 2008, 18:00
King1987's schermafbeelding
iPhone(club) Guru
» iPhone 5 16GB (Zwart) [FW: 6.0.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 2 Wi-Fi 16GB (Zwart) [FW: 6.0 beta]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 13 March 2008
Locatie: Zeeland
Berichten: 7.440
Standaard

Ja, opnieuw jailbreaken. Misschien een optie om meteen naar 2.1 te gaan?

Lees hier alle informatie er over :https://forum.iculture.nl/f59/i...2g-iphone.html

Succes
  #8  
Oud 13 January 2009, 18:09
» iPhone 3G 8GB [FW: 2.2]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 12 January 2009
Berichten: 1
Standaard

ik kan ook niet opnemen of mensen bellen of ophangen maar hoe deinstaleer ik kate dan behalve via installer en kate deinstal kan iemand mij misschien helpen
  #9  
Oud 13 January 2009, 18:10
King1987's schermafbeelding
iPhone(club) Guru
» iPhone 5 16GB (Zwart) [FW: 6.0.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 2 Wi-Fi 16GB (Zwart) [FW: 6.0 beta]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 13 March 2008
Locatie: Zeeland
Berichten: 7.440
Standaard

Dat word gewoon opnieuw restoren, jailbreaken en eventueel unlocken. Dan ben je zoizo van je probleem af. Kate moet je daarna ook niet meer installeren
  #10  
Oud 3 April 2009, 15:33
» iPhone 3G 16GB (Wit) [FW: 2.2]  [Jailbreak: Ja]
» Windows
 
Geregistreerd: 4 March 2009
Berichten: 8
Standaard Begrijp er niets van

Hallo ik zit met een soort gelijk probleem....

Ik heb een Iphone 3g 16GB versie 2.2, modemfirmware 02.28.00.
Heb hem al vanaf dat ik hem heb gejailbreaked, en nog nooit problemen mee gehad.
Simlock vrijgemaakt met yellowsnow ook dat heeft het altijd gedaan zonder problemen.

Alleen nu kan ik sinds gister niet meer me telefoon app in om een nummer in te toetsen of naar me geschiedenis of favorieten lijst gaan.
Hij opent de app en binnen een sec. crasht ie weer.

Kan wel bellen via me adressenboek maar dus ook niet ophangen want zodra ik bel zit ik weer op me springboard en als ik op het groene balkje boven druk om terug naar t gesprek te gaan doet ie niets.

Weet iemand een oplossing hoe ik dit weer kan verhelpen...???
Ik wil hem namelijk niet herstellen via itunes vanwege de 2.2.1 met 02.30.00 moedemfirmware ivm unlock via yellowsnow.

Ik hoop dat iemand advies voor me heeft , sta op het punt om me iphone uit het raam te gooien

Bij voorbaat dank,

D. Rodrigues

Ps: Kate heb ik niet geinstalleerd, wel heb ik net icy gedownload, skype en voipover3g, maar heb deze allen al verwijderd wat geen resultaat heeft opgeleverd.
  #11  
Oud 3 April 2009, 15:40
» iPhone 3G 16GB (Wit) [FW: 2.2]  [Jailbreak: Ja]
» Windows
 
Geregistreerd: 4 March 2009
Berichten: 8
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door sahinkaptan Bekijk bericht
Ja het probleem was Kate inderdaad,Ik heb m verwijderd en het werkt weer.Heb ook Install en Cydia verwijderd.NU heb ik m weer nodig en weetniet hoe ik er weer aan moet komen :S Aangezien jullie zeggen dat het aan Kate ligt,heb ik niks voor niks Install en Cydia verwijderd haha echt stom van me...Maar enig idee hoe ik die 2 programmas terug kan installeren??


Alvast bedankt
Ik weet niet of je terminal heb geinstalleerd op je iphone.

zo ja toest dan het volgende in terminal:

su ( enter )
wachtwoord is : alpine

dan toets je : apt-get remove cydia

dan vraagt hij je om te bevestigen ( toest exact hetzelfde in als wat er je gevraagd word

dan toest je : apt-get install cydia

en je hebt cydia weer terug
  #12  
Oud 3 April 2009, 15:43
» iPhone 4 16GB (Zwart) [FW: 4.2.1]  [Jailbreak: Ja]
» Ik heb geen iPad  
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 22 June 2008
Locatie: IJmuiden
Berichten: 1.095
Stuur een bericht via MSN naar bako Stuur een bericht via Skype™ naar bako
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door romlun Bekijk bericht
Hallo ik zit met een soort gelijk probleem....

Ik heb een Iphone 3g 16GB versie 2.2, modemfirmware 02.28.00.
Heb hem al vanaf dat ik hem heb gejailbreaked, en nog nooit problemen mee gehad.
Simlock vrijgemaakt met yellowsnow ook dat heeft het altijd gedaan zonder problemen.

Alleen nu kan ik sinds gister niet meer me telefoon app in om een nummer in te toetsen of naar me geschiedenis of favorieten lijst gaan.
Hij opent de app en binnen een sec. crasht ie weer.

Kan wel bellen via me adressenboek maar dus ook niet ophangen want zodra ik bel zit ik weer op me springboard en als ik op het groene balkje boven druk om terug naar t gesprek te gaan doet ie niets.

Weet iemand een oplossing hoe ik dit weer kan verhelpen...???
Ik wil hem namelijk niet herstellen via itunes vanwege de 2.2.1 met 02.30.00 moedemfirmware ivm unlock via yellowsnow.

Ik hoop dat iemand advies voor me heeft , sta op het punt om me iphone uit het raam te gooien

Bij voorbaat dank,

D. Rodrigues

Ps: Kate heb ik niet geinstalleerd, wel heb ik net icy gedownload, skype en voipover3g, maar heb deze allen al verwijderd wat geen resultaat heeft opgeleverd.
als je hersteld met een custom 2.2 firmware dan word je baseband niet geupdate
  #13  
Oud 3 April 2009, 15:53
» iPhone 3G 16GB (Wit) [FW: 2.2]  [Jailbreak: Ja]
» Windows
 
Geregistreerd: 4 March 2009
Berichten: 8
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door bako Bekijk bericht
als je hersteld met een custom 2.2 firmware dan word je baseband niet geupdate
Heb je toevallig ook enig idee waar ik de juiste custom firmware kan vinden?
En hoe krijg ik die er dan op aangezien ik een nieuwe macbook heb waardoor ik me iphone niet in dfu mode kan zetten.......

Ik heb pwnagetool 2.2.5 en had een custom firmware voor 2.2.1 gevonden zonder dus de baseband updaten maar bij itunes als ik option click op hersel en de custom firmware selecteer geeft hij aan dat het een verkeerde custom firmware is.......

Allemaal heel frustrerend ..........
  #14  
Oud 3 April 2009, 18:43
ButcherJF's schermafbeelding
iPhone(club) Guru
» iPhone 6s Plus 64GB (Space Grijs) [FW: 10.2]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Air 2 Wi-Fi 64GB (Spacegrijs) [FW: 10.2]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 22 November 2007
Locatie: Er gaat niets boven Groningen
Berichten: 3.585
Send a message via twitter to ButcherJF
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door romlun Bekijk bericht
Heb je toevallig ook enig idee waar ik de juiste custom firmware kan vinden?
En hoe krijg ik die er dan op aangezien ik een nieuwe macbook heb waardoor ik me iphone niet in dfu mode kan zetten.......

Ik heb pwnagetool 2.2.5 en had een custom firmware voor 2.2.1 gevonden zonder dus de baseband updaten maar bij itunes als ik option click op hersel en de custom firmware selecteer geeft hij aan dat het een verkeerde custom firmware is.......

Allemaal heel frustrerend ..........
Heb je wel de custom voor de 3G (en dus niet die van de de eerste generatie)?
__________________
=> geen vragen via PB svp Zoeken op het forum geen vragen via PB svp <=
  #15  
Oud 3 April 2009, 19:21
» iPhone 4 16GB (Zwart) [FW: 4.2.1]  [Jailbreak: Ja]
» Ik heb geen iPad  
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 22 June 2008
Locatie: IJmuiden
Berichten: 1.095
Stuur een bericht via MSN naar bako Stuur een bericht via Skype™ naar bako
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door romlun Bekijk bericht
Heb je toevallig ook enig idee waar ik de juiste custom firmware kan vinden?
En hoe krijg ik die er dan op aangezien ik een nieuwe macbook heb waardoor ik me iphone niet in dfu mode kan zetten.......

Ik heb pwnagetool 2.2.5 en had een custom firmware voor 2.2.1 gevonden zonder dus de baseband updaten maar bij itunes als ik option click op hersel en de custom firmware selecteer geeft hij aan dat het een verkeerde custom firmware is.......

Allemaal heel frustrerend ..........
Oplossing dfu is een usb hub gebruiken tussen je iphone en macbook,
custom 2.2.1 van site: iPhone1,2_2.2.1_5H11_Restore.ipsw
custom 2.2 van site: iPhone1,2_2.2_5G77_Restore.ipsw

Als 2.2.1 niet werkt gewoon 2.2 gebruiken (mijn voorkeur).
gewoon in itunes alt + herstel en dan je firmware selecteren
  #16  
Oud 3 April 2009, 20:16
» iPhone 3G 16GB (Wit) [FW: 2.2]  [Jailbreak: Ja]
» Windows
 
Geregistreerd: 4 March 2009
Berichten: 8
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door bako Bekijk bericht
Oplossing dfu is een usb hub gebruiken tussen je iphone en macbook,
custom 2.2.1 van site: iPhone1,2_2.2.1_5H11_Restore.ipsw
custom 2.2 van site: iPhone1,2_2.2_5G77_Restore.ipsw

Als 2.2.1 niet werkt gewoon 2.2 gebruiken (mijn voorkeur).
gewoon in itunes alt + herstel en dan je firmware selecteren

Ik hoop dat dit zal helpen ga het gelijk even uitproberen, dank jullie wel voor de snelle reacties.....
  #17  
Oud 3 April 2009, 21:59
» iPhone 3G 16GB (Wit) [FW: 2.2]  [Jailbreak: Ja]
» Windows
 
Geregistreerd: 4 March 2009
Berichten: 8
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door bako Bekijk bericht
Oplossing dfu is een usb hub gebruiken tussen je iphone en macbook,
custom 2.2.1 van site: iPhone1,2_2.2.1_5H11_Restore.ipsw
custom 2.2 van site: iPhone1,2_2.2_5G77_Restore.ipsw

Als 2.2.1 niet werkt gewoon 2.2 gebruiken (mijn voorkeur).
gewoon in itunes alt + herstel en dan je firmware selecteren
ik heb nu dus de custom firmware voor 2.2 gedownload ( neem je advies graag aan ) alleen begrijp ik iets niet....
Ik had al eerder een custom firmware gedownload via een torrent site en die kwam in een ipsw file op me bureaublad.
Nu heb ik dus deze gedownload en komt in een map waar ik geen ipsw file in kan vinden..

Moet ik nog iets met het mapje doen of dergelijke???

mvg
  #18  
Oud 3 April 2009, 23:19
» iPhone 3G 16GB (Wit) [FW: 2.2]  [Jailbreak: Ja]
» Windows
 
Geregistreerd: 4 March 2009
Berichten: 8
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door romlun Bekijk bericht
ik heb nu dus de custom firmware voor 2.2 gedownload ( neem je advies graag aan ) alleen begrijp ik iets niet....
Ik had al eerder een custom firmware gedownload via een torrent site en die kwam in een ipsw file op me bureaublad.
Nu heb ik dus deze gedownload en komt in een map waar ik geen ipsw file in kan vinden..

Moet ik nog iets met het mapje doen of dergelijke???

mvg

Laat maar ben erachter dat het door safari komt, sorry ben nieuw met mac
  #19  
Oud 4 April 2009, 00:30
» iPhone 3G 16GB (Wit) [FW: 2.2]  [Jailbreak: Ja]
» Windows
 
Geregistreerd: 4 March 2009
Berichten: 8
Standaard

alles geregeld en opgelost, gejailbreaked en weer simlockvrij.....

Nog bedankt !
  #20  
Oud 4 April 2009, 00:41
» iPhone 3GS 32GB (Wit) [FW: 3.1.2]  [Jailbreak: Ja]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 8 December 2008
Berichten: 15
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door sahinkaptan Bekijk bericht
Hallo

Ik heb sinds een uur geleden probleem met mijn Iphone,

Ik kan geen nummer intypen of in het venster terecht komen (het venster die je krijgt als je aan het bellen bent) waar ik bijvoorbeeld de MICROFOON aan kan zetten.Als ik vanuit mijn CONTACTEN bel verschijnt er geen menutje maar een klein balk bovenaan de iphone(boven de batterijlogo).Ik kan ook niet ophangen als ik aan het bellen ben.
En als ik opTELEFOON druk,komt die menu tevoorschijn maar kan niks intypen,na ongeveer 3 sec verdwijnt het menu om te bellen weer weg.

Hoop dat iemand kan helpen

Mvg
Sahin Kaptan
Hey ik had het identieke probleem met 2.2 2 dagen geleden, kreeg hem uiteindelijk niet meer opgestart! nu alles weer inorde na restore, jailbreak en backup. Vreemd dat dit gebeurd...

Hi-Tech
Reageren


Er zijn 1 actieve gebruikers die momenteel deze discussie bekijken (0 leden en 1 gasten)

 
Discussietools
Weergave

Soortgelijke discussies

Discussie Auteur Forum Reacties Laatste bericht
Bellen naar bepaald vast nummer lukt niet. schee435 iPhone algemeen 0 4 July 2010 09:51
Kan niet bellen railroader66 Archief 2 24 December 2009 17:08
kan niet bellen tator iPhone algemeen 10 9 June 2009 13:57
Ik kan niet bellen, help! AbPacino iPhone algemeen 5 9 February 2009 20:59
Kan niet bellen Deniz Unlock [archief] 14 10 January 2008 19:23

Regels voor berichten
Je mag geen nieuwe discussies starten
Je mag niet reageren op berichten
Je mag geen bijlagen versturen
Je mag niet je berichten bewerken

BB code is Aan
Smileys zijn Aan
[IMG]-code is Aan
HTML-code is Uit
Trackbacks are Aan
Pingbacks are Aan
Refbacks are Uit



Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 07:36.