iCulture forum | iPhone, iPad,  iPod touch, Apple TV en iOS

iCulture forum | iPhone, iPad, iPod touch, Apple TV en iOS (https://forum.iculture.nl/)
-   iPhone algemeen (https://forum.iculture.nl/f28/iphone/f32/iphone-algemeen/)
-   -   Home knop en dock connector werken niet meer.. (https://forum.iculture.nl/f28/iphone/f32/iphone-algemeen/24264-home-knop-dock-connector-werken-niet-meer.html)

MarkBender 27-10-08 12:46

Home knop en dock connector werken niet meer..
 
Jongens ik heb een groot probleem.. Ik heb vandaag mijn iphone opengemaakt om de simkaart die ik erin had zitten samen met een yessim eruit te halen.
Nu lukte alles en heb ik de iPhone 3G weer in elkaar "gezet". Nu werken de home knop niet meer en de dock connector ook niet meer.
Wat moet ik doen? Of wat kan ik het beste doen om dit te laten repareren of onder de garantie te laten vallen.. Ik heb ook scheuren in de behuizing..

Please help..

Mark

King1987 27-10-08 13:16

Waarschijnlijk niet zo slim om hem zelf open te maken, want ik vermoed dat je garantie nu is vervalen (of ze moeten het niet kunnen zien, maar meestal zijn de electronische apparaten zo gemaakt dat ze dat kunnen zien)

Misschien is het een optie om naar een reparatiedienst te brengen (staat genoeg ervaringen over op het forum)

Succes in ieder geval met je Iphone!

MarkBender 30-10-08 15:53

Jongen op de 1 of andere wonderbaarlijke wijze werkte alles opeens weer vandaag.. Ik kwam er later ook achter dat m'n speaker het niet meer deed. Maar alle drie de problemen zijn opgelost..

Dus hier kan een slotje op..


Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 16:10.