iCulture forum | iPhone, iPad,  iPod touch, Apple TV en iOS

iCulture forum | iPhone, iPad, iPod touch, Apple TV en iOS (https://forum.iculture.nl/)
-   iPhone algemeen (https://forum.iculture.nl/f28/iphone/f32/iphone-algemeen/)
-   -   Iphone stuurt emailverkeer in de war (https://forum.iculture.nl/f28/iphone/f32/iphone-algemeen/24376-iphone-stuurt-emailverkeer-de-war.html)

Verbon 29-10-08 13:38

Iphone stuurt emailverkeer in de war
 
1x per week verstoord een bug in de programmatuur van mijn iPhone het emailverkeer. Ik werk met iMap mailboxen ivm synchronisatie. Op de iPhone komt de email wel binnen, op een vaste computer 1x per week dus niet. Volgens mijn provider (De Heeg) ligt dit probleem aan sommige iPhones en Blackberries. Ik zou dus pech hebben. Klinkt iemand dit probleem bekend in de oren of lijkt dit provider gerelateerd te zijn? Nu moet ik dus iedere keer een mailtje naar de provider sturen met het verzoek mijn mailbox te legen zodat de 'verstopping' weer weg is....

Ik hoop dat iemand mij kan helpen met een suggestie. Alvast dank hiervoor.

Bomans 29-10-08 13:44

Als ik het goed begrijp blijven je berichten dus op de mailserver staan.
En je probleem onstaat dus als je aan je limiet zit?

Verbon 29-10-08 13:50

De emails blijven inderdaad als ongelezen op de mailserver staan, waardoor ze soms tot wel 4x worden doorgestuurd als zijnde 'nieuwe' mail. Zelfs als ik via de iPhone aangeef dat de mails gelezen zijn of naar de prullenbak verplaats blijven ze op de mailserver als ongelezen mail staan en worden dan iedere keer opnieuw verstuurd tot het moment dat ik op mijn vaste computer helemaal geen email meer kan ontvangen. Een limiet is niet ter sprake want we hebben hele ruime accounts en dit is gecontroleerd.


Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 15:19.