iCulture forum | iPhone, iPad,  iPod touch, Apple TV en iOS

iCulture forum | iPhone, iPad, iPod touch, Apple TV en iOS (https://forum.iculture.nl/)
-   iPhone algemeen (https://forum.iculture.nl/f28/iphone/f32/iphone-algemeen/)
-   -   iphone 2g en ipod touch beter dan 3g?? (https://forum.iculture.nl/f28/iphone/f32/iphone-algemeen/25047-iphone-2g-ipod-touch-beter-3g.html)

tapijtkever 11-11-08 22:02

iphone 2g en ipod touch beter dan 3g??
 
hoi ik heb een vraag aan jullie ik heb een 2g gehad ( nooit geen problemen en nooit een crash!! ) en heb een ipod touch 1e gen.(geen jailbreak) 2.1 en nu een 3g met jailbreak enz 2.1
ik zag dit al een keer op een site de vergelijking van deze 2 , ipod touch en de 3g, ik heb dit ook gedaan maar ik merkte al gauw dat de touch het sneller apps opend en niet crasht??? en de 3g wel ???
Komt dit door de jailbreak??? of omdat de 3g gewoon slecht is??
laat ik vooropstellen dat de iphone een top stukje techniek is!! en er ook zeer tevreden ben ondanks de nukken !
mijn punt is dus waarom pikken we dit van apple??
en zijn er mensen met de zelfde ervaring?
mazzel rene

iScorpio 12-11-08 07:34

Ten eerste, 1x een vraagteken gebruiken aan het einde van een zin is meer dan voldoende!

Ten tweede mag je hoofdletters gebruiken aan het begin van elke zin.

Ten derde heb ik hier geen problemen met de 3G en werken mijn MP3's daar heel erg goed op. Zie geen reden om daarnaast nog een iTouch aan te houden.

tapijtkever 12-11-08 22:37

Okee je hebt gelijk iets te veel uitroeptekens en vraagtekens.
Maar wat ik bedoel er is gewoon een verschil in werking, en het gaat om de zelfde apps safari en games, zelfs cydia knalt er bij mij regelmatig uit? Iemand een idee?
Groeten René.

Vsteegman 12-11-08 23:38

Dan is er misschien iets misgegaan bij het jailbreaken, mijn Iphone 3G werkt namelijk helemaal zonder problemen met Cydia. Cydia is er nog nooit mee genokt bij mijn Iphone, ik had vooral problemen met Installer. Maar dit zijn natuurlijk ook geen originele applicaties van Apple dus ik vind het meer dan logish dat het niet helemaal 100% werkt. Voor de rest werken alle originele applicaties van de Iphone bij mij prima, nog nooit een vastloper gehad?

Gr.

Tjainie 13-11-08 01:44

Geen problemen mee en idd cydia crasht nooit, hoewel soms safari wel terug gaat naar de beginpagina. Alleen ik vraag op dat moment ook erg veel aan me 3G dus eigenlijk is de conclusie dat het ding goed werkt.

tapijtkever 15-11-08 20:48

misschien heb ik het gevonden ik heb illuminous theme en illuminated apps. op mijn springboard, ik heb dit verwijdert en nu blijft en mijn batterij weer vol( 3 volle dagen mee gebeld!) dus top! en ik hoop dat dit ook de games en safari tengoede komt, deze apps. crashen niet maar stoppen gewoon.
maar alvast bedankt voor de reacties! rene


Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 15:22.