iCulture forum | iPhone, iPad,  iPod touch, Apple TV en iOS

iCulture forum | iPhone, iPad, iPod touch, Apple TV en iOS (https://forum.iculture.nl/)
-   iPhone algemeen (https://forum.iculture.nl/f28/iphone/f32/iphone-algemeen/)
-   -   iPhone geeft rare geluidjes! (https://forum.iculture.nl/f28/iphone/f32/iphone-algemeen/25428-iphone-geeft-rare-geluidjes.html)

timcaspertje 19-11-08 19:52

iPhone geeft rare geluidjes!
 
hallo,

Sinds een paar dagen maakt mij iPhone rare geluidjes die uit mijn speaker komen, ik hoor bijvoorbeeld een "tik" steeds als ik een app open of mijn iPhone ontgrendel, en als ik dan vlak bij mn speaker hoor, dan hoor ik een ruis:confused:. Ik hoor ook dat toontje, dat als een telefoon dicht bij een speaker ligt en hij maakt verbinding dan hoor je van die piepjes, dat geluid heb ik nu dus ook door de speakers van mijn iPhone heen! En als ik mijn muziek afspeel kraakt het hellemaal, zodanig dat ik mn muziek nauwelijks kan horen! Ook krijg ik af en toe de melding dat de accescoires niet bij mijn iphone hoort en of ik dan de vliegtuigmodus wil inschakelen.
Wie heeft er nog meer dit probleem of weet hoe je het moet verhelpen?... ik heb al een paar keer mijn iPhone via itunes proberen te herstellen maar zonder effect. Helaas!:(

iMario 19-11-08 19:59

Klinkt alsof je Speaker kapot is. (als een Restore tenminste niet holp)
Bij Fix Support zou je hem kunnen laten fixen. Er zijn vast nog meer van dit soort bedrijven die dit voor je doen.

evmw 19-11-08 21:59

Het zou inderdaad de speaker zelf kunnen zijn, maar dit klinkt meer als storingen door elektrische straling die effect geven op de luidspreker. Als dat zo is kan het vele oorzaken hebben, tot het logic board zelf aan toe.

Als je reparatie adres zoekt moet je maar even PM sturen.

timcaspertje 19-11-08 22:42

okeej bedankt voor de reacties tot nu toe!
het is ook zo als ik lang met mn iPhone bezig ben dan word het bovenste gedeelte erg heet! ik weet niet of dit er wat mee te maken kan hebben maar wie weet.

timcaspertje 20-11-08 16:39

Mijn iPhone werkt op de een of andere manier weer:D zal dus toch wel een software fout zijn geweest! hopen dat het zo blijft. In ieder geval bedankt!

evmw 20-11-08 16:51

Toevallig de iPhone opgeladen? Zo ja dan heb je denk ik alleen de problemen bij een wat laag accupercentage? Kan namelijk best de accu zijn dan.

timcaspertje 20-11-08 17:24

neej dat kwam niet doordat ik mn iPhone heb opgeladen. Ik heb op school ff muziek er mee geluisterd door mijn oortjes en toen ik thuis kwam deed hij het gewoon weer!


Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 22:54.