iCulture forum | iPhone, iPad,  iPod touch, Apple TV en iOS

iCulture forum | iPhone, iPad, iPod touch, Apple TV en iOS (https://forum.iculture.nl/)
-   iPhone algemeen (https://forum.iculture.nl/f28/iphone/f32/iphone-algemeen/)
-   -   Trillen maakt veel herrie: behuizing niet goed vast? (https://forum.iculture.nl/f28/iphone/f32/iphone-algemeen/25492-trillen-maakt-veel-herrie-behuizing-niet-goed-vast.html)

Ironis 20-11-08 19:12

Trillen maakt veel herrie: behuizing niet goed vast?
 
Hallo,

Ik heb sinds gisteren mijn oude haarscheurtjes iPhone omgeruild voor een nieuwe. Nu viel me meteen op dat bij vibreren (gebeld worden / sms / games etc) de behuizing lawaai maakt. Het is net alsof het niet helemaal goed aansluit.

Als ik aan de rechterkant de telefoon tussen duim en wijsvinger neem, zachtjes knijp (dus scherm en achterkant zachtjes op elkaar duw), en hij trilt, is het wel goed en maakt het geen herrie meer..

Zijn er meerderen met dit 'probleem'? Zo ja: iets aan gedaan? of ga je er nog wat aan doen? Valt dit onder garantie / 8 dagen omruilen of wat dan ook voor regeling?

jeffreyk 20-11-08 20:15

het kan je behuizing zijn (dat denk ik)
maar het kan ook je hardware van je iphone zijn(dus wat binnen je behuizing zit)

succes ermee;)

Destiny 20-11-08 20:21

Misschien het probleem bij de nieuwe " generatie " iPhone 3G's Ironis ;)

evmw 20-11-08 23:44

Die vibrator zit ook niet zo heel geweldig gemonteerd bij de 3G, waarschijnlijk zit het schroefje van het bovenplaatje wat losjes waardoor hij wat loopt te huppelen in de behuizing als hij trilt. Gewoon terug naar de winkel, dit hoort niet :)


Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 01:24.