iCulture forum | iPhone, iPad,  iPod touch, Apple TV en iOS

iCulture forum | iPhone, iPad, iPod touch, Apple TV en iOS (https://forum.iculture.nl/)
-   iPhone algemeen (https://forum.iculture.nl/f28/iphone/f32/iphone-algemeen/)
-   -   Button voor lockscreen (https://forum.iculture.nl/f28/iphone/f32/iphone-algemeen/26422-button-voor-lockscreen.html)

turbodiesel13 05-12-08 03:35

Button voor lockscreen
 
Beste mensen,

ik heb een vraag wat betreft het lockscreen. Ik heb Intelliscreen draaien en vind het een super handig programma. Alleen als ik mijn SpringBoard voor me heb, moet ik eerst de button op me iPhone indrukken om het scherm zwart te krijgen, en hier nogmaals op drukken om de lockscreen van de iPhone tevoorschijn te krijgen.

Mijn vraag is of er niet een app is die een button op je springboard neerzet waar je door op te klikken direct je lockscreen in beeld krijgt?

Is natuurlijk ook leuk als je je achtergrond die je op je lockscreen hebt wilt showen bij het neerleggen van je telefoon op de tafel..

Thnxs,
TvG

turbodiesel13 05-12-08 12:34

Er bestaat nu in Cydia een programma dat QuickUnlock heet. Hierbij kun je de iPhone als hij gelockt is, door driemaal op de home button te drukken, 10 seconden unlocken. Wat is zoek is een soort gelijk programma, die alleen het tegenovergestelde doet, dus 3 maal de home button indrukken en het lockscreen van de iPhone verschijnt.

Het licht van het lockscreen dimmt vanzelf..


Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 18:38.