iCulture forum | iPhone, iPad,  iPod touch, Apple TV en iOS

iCulture forum | iPhone, iPad, iPod touch, Apple TV en iOS (https://forum.iculture.nl/)
-   iPhone algemeen (https://forum.iculture.nl/f28/iphone/f32/iphone-algemeen/)
-   -   "Laad meer berichten", niet dus. :-( (https://forum.iculture.nl/f28/iphone/f32/iphone-algemeen/26550-laad-meer-berichten-niet-dus.html)

InternetRebel 07-12-08 17:24

"Laad meer berichten", niet dus. :-(
 
Ik heb ineens een vreemd probleem in mijn MobileMail app. Ik heb twee mail account (op eigen mailserver) waarbij ik in de inbox een aantal berichten zie met daaronder de link "Laad meer berichten". Klik ik daar vervolgens op, dan zie ik onderin even een "progress bar" (wat is het Nederlandse woord?) en verder blijft alles gewoon hetzelfde (dus enkele berichten met de link).

De instelingen zijn gewoon zoals die altijd waren, 200 berichten tonen. Verder zijn de instellingen voor beide accounts met het probleem exact hetzelfde (buiten uiteraard de username en passwords) en toch heb ik in mijn privé mailbox bijvoorbeeld 17 berichten zichtbaar met een link voor 24 meer en in mijn webmaster mailbox slechts 1 bericht zichtbaar met een link voor 60 berichten meer.

Komt iemand dit bekend voor? Opnieuw aanmaken van de mailboxen heeft niet geholpen. Wat moet ik precies weggooien van mijn iPhone om echt ALLES te wissen? Zijn er bijvoorbeeld nog ergens preference files verborgen ofzo?

Het zijn allemaal IMAP boxen, dus compleet weggooien van mail en instellingen op de iPhone is geen probleem, maar blijkbaar zie ik bij het weggooien toch nog ergens iets over het hoofd.


Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 15:29.