Volgens GPS woon ik in Rusland..:s

Volgens GPS woon ik in Rusland..:s discussie in iPhone algemeen forum; ( verdwijnt na registratie ) Hallo iedereen Sinds een tijdje heb ik steeds problemen met mijn GPS . Als ik op de knop "Locate me" druk, dan geeft hij eerst ...



Ga terug   iPhone, iPod touch, iPad en Apple TV forum > iPhone > iPhone algemeen
Wachtwoord vergeten? Registreren!
Registreer FAQ Ledenlijst Kalender Zoeken Berichten van vandaag Markeer forums als gelezen
  #1  
Oud 10 December 2008, 17:54
» iPhone 5 16GB (Zwart) [FW: 7.0.6]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 20 June 2008
Berichten: 31
Standaard Volgens GPS woon ik in Rusland..:s

Hallo iedereen

Sinds een tijdje heb ik steeds problemen met mijn GPS. Als ik op de knop "Locate me" druk, dan geeft hij eerst de melding dat ik in Rusland woon en na een minuut schakelt hij soms toch over naar mijn echte locatie in Belgi en na enige tijd terug naar Rusland.

Soms schakelt hij niet meer terug naar Belgi en blijft mijn iPhone koppig vasthouden dat ik in Rusland aanwezig ben.

Kan het misschien iets te maken met de nieuwe firmware 2.2 (voorheen had ik dit probleem niet). Ook heb ik wat programma's geinstalleerd via Cydia.

Mijn gegevens:
Iphone 3G (2.2 jailbreak)
Provider: Proximus

Hebben jullie misschien enig idee waaraan dit kan liggen?

Alvast bedankt!!

Laatst gewijzigd door King1987; 10 December 2008 om 18:56. Reden: Je hebt een PM
Advertentie
Advertentie Gesponsorde links (verdwijnt na registratie)

  #2  
Oud 10 December 2008, 18:03
» iPhone US 8GB [FW: 3.0]  [Jailbreak: Ja]
» MacOS X
 
Geregistreerd: 28 March 2008
Berichten: 1.048
Standaard

herstart je iPhone eens met een harde reset.
en herstel je netwerk instellingen eens.
  #3  
Oud 10 December 2008, 18:05
» iPhone 5 16GB (Zwart) [FW: 7.0.6]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 20 June 2008
Berichten: 31
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door slodo Bekijk bericht
herstart je iPhone eens met een harde reset.
en herstel je netwerk instellingen eens.

Wat bedoel je met een harde reset? Volledig uitzetten en dan terug aan? (Want dit heb ik al een paar keer gedaan)

En wat bedoel je precies met je netwerk instellingen herstellen?
Sorry voor de domme vragen :$

Alvast bedankt voor het antwoord!
  #4  
Oud 10 December 2008, 18:07
» iPhone US 8GB [FW: 3.0]  [Jailbreak: Ja]
» MacOS X
 
Geregistreerd: 28 March 2008
Berichten: 1.048
Standaard

nee geen domme vraag hoor.
harde reset is dat je de home en sleep/wake button tegelijk voor ongeveer 10 sec. indrukt en dan weer aan zetten en je netwerk instellingen kom je door naar de instellingen->algemeen->stel opnieuw in->herstel netwerkinstellingen te gaan
  #5  
Oud 10 December 2008, 18:42
» iPhone 5 16GB (Zwart) [FW: 7.0.6]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 20 June 2008
Berichten: 31
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door slodo Bekijk bericht
nee geen domme vraag hoor.
harde reset is dat je de home en sleep/wake button tegelijk voor ongeveer 10 sec. indrukt en dan weer aan zetten en je netwerk instellingen kom je door naar de instellingen->algemeen->stel opnieuw in->herstel netwerkinstellingen te gaan
Bedankt voor de reactie en om het uit te leggen, maar nog steeds niets...
Ik woon volgens mijn iPhone nog steeds in Rusland...

Heb je misschien een ander idee?
  #6  
Oud 11 December 2008, 00:45
» iPhone 3G 16GB (Zwart) [FW: 2.2]  [Jailbreak: Nee]
» MacOS X
 
Geregistreerd: 5 December 2008
Berichten: 2
Standaard

Misschien heimwee naar land van oorsprong (waar heb je deze gekocht?).
Welk netwerk gebruik je?

----
edit

laat maar, net gevonden:
Provider: Proximus

Wat gebeurd er wanneer je hetzelfde op Orange (Mobistar?) doet?

Laatst gewijzigd door bogers; 11 December 2008 om 10:03.
  #7  
Oud 11 December 2008, 01:22
Yzord's schermafbeelding
» iPhone 6 Plus 128GB (Goud) [FW: 9.0.2]  [Jailbreak: Ja]
» iPad mini Wi-Fi + 4G 16GB (Wit) [FW: 8.4.1]  [Jailbreak: Ja]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 28 October 2008
Berichten: 1.051
Standaard

Gebruik je GSM of GPS? GSM is namelijk niet nauwkeurig (al is Rusland niet bepaald in de buurt). Ik zal vast deze vraag niet hoeven te stellen, maar je weet maar nooit.
  #8  
Oud 11 December 2008, 13:28
» iPhone 5 16GB (Zwart) [FW: 7.0.6]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 20 June 2008
Berichten: 31
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door bogers Bekijk bericht
Misschien heimwee naar land van oorsprong (waar heb je deze gekocht?).
Welk netwerk gebruik je?

----
edit

laat maar, net gevonden:
Provider: Proximus

Wat gebeurd er wanneer je hetzelfde op Orange (Mobistar?) doet?
Ik heb deze in een apple store in Belgi gekocht...
Ik heb het zojuist geprobeerd zonder simkaart en dan blijft hij zoeken, maar uiteindelijk kan mijn locatie niet bepaald worden. Daarna heb ik het met mobistar geprobeerd (in het begin heel moeilijk om al verbinding met mobistar te maken) en hierbij gaat hij direct naar de juiste locatie en blijft hier ook op staan...

Dus zou het probleem dan kunnen liggen aan proximus?
Heeft iemand anders misschien nog dit probleem?

Heel fel bedankt al om mij eens te laten proberen met een andere provider!

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door Yzord Bekijk bericht
Gebruik je GSM of GPS? GSM is namelijk niet nauwkeurig (al is Rusland niet bepaald in de buurt). Ik zal vast deze vraag niet hoeven te stellen, maar je weet maar nooit.

Ik gebruik de GPS functie op mijn iPhone... Heeft altijd wel redelijk nauwkeurig gewerkt, maar nu met proximus niet meer...

Laatst gewijzigd door iScorpio; 11 December 2008 om 13:32. Reden: samenvoegen
Reageren


Er zijn 1 actieve gebruikers die momenteel deze discussie bekijken (0 leden en 1 gasten)

 
Discussietools
Weergave

Soortgelijke discussies

Discussie Auteur Forum Reacties Laatste bericht
woon in USA, goedkoopste manier om in NL/BE/FR met Iphone te bellen arjenbeemt Overige providers Nederland 3 7 July 2009 10:20
Windows: Volgens itunes niet vol, volgens iphone wel raweimer iTunes 8 7 May 2008 21:26

Regels voor berichten
Je mag geen nieuwe discussies starten
Je mag niet reageren op berichten
Je mag geen bijlagen versturen
Je mag niet je berichten bewerken

BB code is Aan
Smileys zijn Aan
[IMG]-code is Aan
HTML-code is Uit
Trackbacks are Aan
Pingbacks are Aan
Refbacks are Uit



Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 02:35.