iCulture forum | iPhone, iPad,  iPod touch, Apple TV en iOS

iCulture forum | iPhone, iPad, iPod touch, Apple TV en iOS (https://forum.iculture.nl/)
-   iPhone algemeen (https://forum.iculture.nl/f28/iphone/f32/iphone-algemeen/)
-   -   Mail met 2 smtp servers (https://forum.iculture.nl/f28/iphone/f32/iphone-algemeen/26956-mail-2-smtp-servers.html)

Reverb 14-12-08 18:29

Mail met 2 smtp servers
 
In de iPhone kun je twee smtp servers toevoegen aan één account. Dit heb ik gedaan aan mijn pop account, omdat als ik gebruik maak van 3G/GPRS op die wijze ook uitgaande mail kan versturen.

Bij de omschrijving in het 'aanzetten van smtp-server' staat het volgende: Als een mailserver niet gevonden kan worden, gaat het over na de andere.

Echter als ik beide smtp servers aanzet kan ik geen mail versturen zowel via Wi-Fi als 3G/GPRS. Hebben meer mensen dit probleem? Als ik één smtp server weer uitzet doet hij het weer bij desbetreffende connectie.

Perdut 07-10-10 12:17

Is er iemand die hier reeds een antwoord op heeft ? Heb hier hetzelfde probleem met een iPhone4.

Betreft een pop3 account van telenet en een gprsmail van mobistar. Wanneer je de server neemt van telenet werkt alles perfect zolang er Wi-Fi is, ga je de deur uit beginnen de problemen.

Is er een mogelijkheid dit te omzeilen of of te lossen ?

Thx

bisebaer 08-10-10 08:03

Ik heb hetzelfde probleem: uiteindelijk wordt de alternatieve smtp wel gekozen, maar dat duurt een eeuwigheid (soms zelfs tot 15 minuten bij mij), dus dat is niet werkbaar ... Ik heb dan maar bij al mijn accounts de smtp van gmail ingevuld, omdat die via alle netwerken bereikbaar is, en je kan bij gmail instellen dat de ontvanger het e-mailadres krijgt te zien vanwaar je het verstuurt (bv. telenet of skynet).


Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 06:31.