Kan iPhone niet uitzetten...

Kan iPhone niet uitzetten... discussie in iPhone algemeen forum; ( verdwijnt na registratie ) Hallo Allen! Ik kan mijn iPhone niet uitzetten. Als ik deze afsluit herstart ze direct. Ook zag ik 1x een afbeelding bij het opstarten dat ...



Ga terug   iPhone, iPod touch, iPad en Apple TV forum > iPhone > iPhone algemeen
Wachtwoord vergeten? Registreren!
Registreer FAQ Ledenlijst Kalender Zoeken Berichten van vandaag Markeer forums als gelezen
  #1  
Oud 18 December 2008, 14:51
» iPhone 4 16GB (Zwart) [FW: 6.1.2]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 4 Wi-Fi + 4G 16GB (Zwart) [FW: 6.1.2]  [Jailbreak: Ja]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 11 July 2008
Berichten: 54
Exclamation Kan iPhone niet uitzetten...

Hallo Allen!

Ik kan mijn iPhone niet uitzetten. Als ik deze
afsluit herstart ze direct.

Ook zag ik 1x een afbeelding bij het opstarten
dat ik de iPhone moest activeren. Direct daarna
kreeg ik de melding "iPhone is nu geactiveerd".
RAAR...

Iemand een iDee?

iPhone 3g 2.2 Jailbreak
Advertentie
Advertentie Gesponsorde links (verdwijnt na registratie)

  #2  
Oud 18 December 2008, 21:47
» iPhone 4 16GB (Zwart) [FW: 4.2.1]  [Jailbreak: Ja]
» Ik heb geen iPad  
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 22 June 2008
Locatie: IJmuiden
Berichten: 1.095
Stuur een bericht via MSN naar bako Stuur een bericht via Skype™ naar bako
Standaard

ik zou zeggen restoren maar dat wil je waarschijnlijk niet vanwegen dat de 3g unlock binnekort komt t/m 2.1
dus wat je zou kunnen doen is een andere custom firmware downloaden die je nu gebruikt en dan nog een keer jailbreaken
  #3  
Oud 18 December 2008, 21:54
» iPhone 4 16GB (Zwart) [FW: 4.2.1]  [Jailbreak: Ja]
» Ik heb geen iPad  
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 22 June 2008
Locatie: IJmuiden
Berichten: 1.095
Stuur een bericht via MSN naar bako Stuur een bericht via Skype™ naar bako
Standaard

en als dat niet werkt zou jou ook bij cydia bossprefs kunnen downloaden en dan op power drukken dan kan je hem ook uit zetten

krijg je wel het teken dat je dat pijltje moet schuifen want als dat niet zo is dan is die knop stuk
  #4  
Oud 18 December 2008, 22:02
» iPhone 4 16GB (Zwart) [FW: 6.1.2]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 4 Wi-Fi + 4G 16GB (Zwart) [FW: 6.1.2]  [Jailbreak: Ja]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 11 July 2008
Berichten: 54
Standaard

Ik heb de telefoon laten leeglopen.
Ze doet het nu weer volgens behoren.
Bako nog bedankt voor de reacties.
  #5  
Oud 18 December 2008, 22:54
» iPhone 4 16GB (Zwart) [FW: 4.2.1]  [Jailbreak: Ja]
» Ik heb geen iPad  
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 22 June 2008
Locatie: IJmuiden
Berichten: 1.095
Stuur een bericht via MSN naar bako Stuur een bericht via Skype™ naar bako
Standaard

probeer volgende keer als die niet uit gaat 10 seconde home en 10 seconde sleep button ingedrukt te houden als die uitgaat loslaten
  #6  
Oud 18 December 2008, 22:57
» iPhone 4 16GB (Zwart) [FW: 6.1.2]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 4 Wi-Fi + 4G 16GB (Zwart) [FW: 6.1.2]  [Jailbreak: Ja]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 11 July 2008
Berichten: 54
Standaard

Dat was reeds gedaan, maar bedankt.
  #7  
Oud 18 December 2008, 23:01
» iPhone 4 16GB (Zwart) [FW: 4.2.1]  [Jailbreak: Ja]
» Ik heb geen iPad  
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 22 June 2008
Locatie: IJmuiden
Berichten: 1.095
Stuur een bericht via MSN naar bako Stuur een bericht via Skype™ naar bako
Standaard

krijg je wel het icoon dt je moet schuifen voordat die afsluit als je dus een paar seconde de sleep button ingedrukt houd?

want anders is het waarschijnlijk je hardware
  #8  
Oud 18 December 2008, 23:09
» iPhone 4 16GB (Zwart) [FW: 6.1.2]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 4 Wi-Fi + 4G 16GB (Zwart) [FW: 6.1.2]  [Jailbreak: Ja]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 11 July 2008
Berichten: 54
Standaard

Ja die krijg en kreeg ik wel.
  #9  
Oud 18 December 2008, 23:14
» iPhone 4 16GB (Zwart) [FW: 4.2.1]  [Jailbreak: Ja]
» Ik heb geen iPad  
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 22 June 2008
Locatie: IJmuiden
Berichten: 1.095
Stuur een bericht via MSN naar bako Stuur een bericht via Skype™ naar bako
Standaard

wat doet die als je hem schuift
  #10  
Oud 18 December 2008, 23:17
» iPhone 4 16GB (Zwart) [FW: 6.1.2]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 4 Wi-Fi + 4G 16GB (Zwart) [FW: 6.1.2]  [Jailbreak: Ja]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 11 July 2008
Berichten: 54
Standaard

Dan krijg ik het ronddraaiende icoontje
*probeer het nu*
Verrek... daarnet was hij goed. Maar nu gaat
ze weer in de automatische herstart.

Kan het een programma zijn als BossSettings
die de instellingen overhoop haalt?
  #11  
Oud 18 December 2008, 23:26
» iPhone 4 16GB (Zwart) [FW: 4.2.1]  [Jailbreak: Ja]
» Ik heb geen iPad  
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 22 June 2008
Locatie: IJmuiden
Berichten: 1.095
Stuur een bericht via MSN naar bako Stuur een bericht via Skype™ naar bako
Standaard

bossSetting zou nog best kunnen ja want die verplaatst veel dingen
probeer hem daar uit te zetten en probeer ook een bosssetting te verweideren en probeer ook eens bij bossprefs (als je het gedowload heb) bij power op uitzetten drukken
  #12  
Oud 18 December 2008, 23:27
» iPhone 4 16GB (Zwart) [FW: 4.2.1]  [Jailbreak: Ja]
» Ik heb geen iPad  
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 22 June 2008
Locatie: IJmuiden
Berichten: 1.095
Stuur een bericht via MSN naar bako Stuur een bericht via Skype™ naar bako
Standaard

ik heb het idee dat hij vastllopt bij jou
  #13  
Oud 18 December 2008, 23:31
» iPhone 4 16GB (Zwart) [FW: 6.1.2]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 4 Wi-Fi + 4G 16GB (Zwart) [FW: 6.1.2]  [Jailbreak: Ja]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 11 July 2008
Berichten: 54
Standaard

Ik bleek BossPreffs te hebben ipv die andere.
Er af gegooid en voila, éérste test slaagt.
Ze sluit netjes af. Nu nog een paar keer
opnieuw proberen.
  #14  
Oud 18 December 2008, 23:33
» iPhone 4 16GB (Zwart) [FW: 4.2.1]  [Jailbreak: Ja]
» Ik heb geen iPad  
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 22 June 2008
Locatie: IJmuiden
Berichten: 1.095
Stuur een bericht via MSN naar bako Stuur een bericht via Skype™ naar bako
Standaard

mooi hoop dat het werkt
lijkt me ook wel logisch want bossSetting zegt het al het veranders je settings en dat zou jou probleem kunnen zijn
  #15  
Oud 18 December 2008, 23:36
» iPhone 4 16GB (Zwart) [FW: 6.1.2]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 4 Wi-Fi + 4G 16GB (Zwart) [FW: 6.1.2]  [Jailbreak: Ja]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 11 July 2008
Berichten: 54
Standaard

inderdaad. Bedankt!
Nu even spelen met die andere tool.
  #16  
Oud 18 December 2008, 23:37
» iPhone 4 16GB (Zwart) [FW: 4.2.1]  [Jailbreak: Ja]
» Ik heb geen iPad  
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 22 June 2008
Locatie: IJmuiden
Berichten: 1.095
Stuur een bericht via MSN naar bako Stuur een bericht via Skype™ naar bako
Standaard

mooi dan kan ik eindelijk slappen hahaha

groeten bart
  #17  
Oud 22 December 2008, 13:18
Buur's schermafbeelding
» iPhone 5s 32GB (Space Grijs) [FW: 8.4]  [Jailbreak: Ja]
» iPad Air Wi-Fi 16GB (Zilver) [FW: 8.4]  [Jailbreak: Ja]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 26 July 2008
Locatie: /dev/null
Berichten: 667
Standaard

Mijn iPhone zet zich wel netjes uit met de aan/uit-knop bovenop en dan Zet Uit schuiven... en ik heb toch ook BossPrefs geinstalleerd (al sinds FW2.0.1)!
Weet je zeker dat het aan BossPrefs ligt? Kan het me haast niet voorstellen.
  #18  
Oud 22 December 2008, 19:46
» iPhone 4 16GB (Zwart) [FW: 4.2.1]  [Jailbreak: Ja]
» Ik heb geen iPad  
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 22 June 2008
Locatie: IJmuiden
Berichten: 1.095
Stuur een bericht via MSN naar bako Stuur een bericht via Skype™ naar bako
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door Buur Bekijk bericht
Mijn iPhone zet zich wel netjes uit met de aan/uit-knop bovenop en dan Zet Uit schuiven... en ik heb toch ook BossPrefs geinstalleerd (al sinds FW2.0.1)!
Weet je zeker dat het aan BossPrefs ligt? Kan het me haast niet voorstellen.
het kan gebeuren dat het iets verplaatst in je iphone maar het moet niet
ik heb zelf al sinds 1.1.4 al bossprefs
Reageren


Er zijn 1 actieve gebruikers die momenteel deze discussie bekijken (0 leden en 1 gasten)

 
Discussietools
Weergave

Soortgelijke discussies

Discussie Auteur Forum Reacties Laatste bericht
iphone kan ik niet meer volledig uitzetten stevenbeersmans iPhone algemeen 3 27 July 2013 09:55
Kan Dataroaming niet uitzetten vivacomputers Internet in buitenland (roaming) 0 23 September 2010 10:48
Navigon: na update kan niet meer uitzetten... bruce27 iPhone Navigatie 2 14 July 2010 12:40
Hoe kan ik data netwerk uitzetten matcool Archief 1 19 October 2008 13:00
vraag: hoe kan ik men sms woordenboek uitzetten suzuki62 Archief 11 30 August 2008 14:29

Regels voor berichten
Je mag geen nieuwe discussies starten
Je mag niet reageren op berichten
Je mag geen bijlagen versturen
Je mag niet je berichten bewerken

BB code is Aan
Smileys zijn Aan
[IMG]-code is Aan
HTML-code is Uit
Trackbacks are Aan
Pingbacks are Aan
Refbacks are Uit



Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 00:08.