iCulture forum | iPhone, iPad,  iPod touch, Apple TV en iOS

iCulture forum | iPhone, iPad, iPod touch, Apple TV en iOS (https://forum.iculture.nl/)
-   iPhone algemeen (https://forum.iculture.nl/f28/iphone/f32/iphone-algemeen/)
-   -   GPS functionaliteit (https://forum.iculture.nl/f28/iphone/f32/iphone-algemeen/27260-gps-functionaliteit.html)

Red-Hat 20-12-08 22:32

GPS functionaliteit
 
Hallo allemaal,

Ik wil mijn iphone ook graag gebruiken als GPS. Dan bedoel ik niet alleen dat ik te weten wil komen hoe hoog of hoe snel ik op een bepaald moment ben/ga, maar als wegen navigatie. Ik ben op zoek gegaan, maar ik heb niet echt een duidelijk topic hierover gevonden en ook via google werd ik niet echt wijs. Wel stond hier het een en ander, maar dat bericht stamt ook alweer uit 21 oktober 2007. Verder heb ik begrepen dat het op dit moment nog niet kan omdat een de gps functie nog 'dicht' zit ofso. Kunnen jullie mij vertellen of dit waar is en of er op dit moment nou een app of iets dergelijks bestaat wat als vervangende wegen navigatie kan dienen. En mocht dit er niet zijn komt dit dan wel in de toekomst?

Red-Hat.

P.S het voorvoegsel https://forum.iculture.nl/image...subscribed.gif GPRS/EDGE heb ik geselecteerd omdat ik dacht dat ik er 1 moest kiezen. Sorry voor de onduidelijkheid.

Destiny 21-12-08 00:32

Je kunt toch gewoon GPS gebruiken met Maps op je iPhone?

Red-Hat 21-12-08 19:36

Ja dat klopt, maar dit is langer niet van hetzelfde niveau als ik het vergelijk met een TomTom bijvoorbeeld. Je draait zeg maar niet mee met het beeld, je hoort geen wegwijsende stemmen etc. Ik vraag me ook af of het mogelijk is om het licht van het scherm vast te zetten zeg maar, want het gaat steeds uit en ik kan nergens een instelling vinden waarbij het achtergrondlicht dan aanblijft. Weten jullie misschien of er in de toekomst een goede gps app uitkomt?

Red-Hat.

Destiny 21-12-08 19:41

Gebruik eens de zoekfunctie op het woord tomtom. Je zult genoeg hits krijgen hierover met genoeg informatie.

Over dat licht. Kijk eens in instellingen-algemeen-automatisch slot ;)

Runaque 22-12-08 09:50

GPS werkt toch prima heb ik ondervonden? Alleen bied een stand alone GPS apparaat meer mogelijkheden en gegevens weer, maar met de iPhone werkt het toch prima.

YouTube - iPhone 3G GPS Road Test

Red-Hat 22-12-08 10:27

Ja het werkt wel, maar persoonlijk vindt ik het vrij basic en als ik het vergelijk met mijn eigen routenaviagtie dan is dat toch beter en daarom vervangt mijn iphone op dit moment helaas nog niet mijn eigen routenavigatie.

TheStijg 22-12-08 11:03

Is dat programma wat in het filmpje word gebruikt standaard aanwezig op de iPhone?

Jammer dat hij geen Turn by Turn navigatie heeft. Ik wil graag iPhone GPS gebruiken op de fiets, 's kijken voor een houder (ik ga nergens in knippen/snijden dus kant-en-klaar).

Runaque 22-12-08 11:14

Citaat:

Oorspronkelijk geplaatst door TheStijg (Bericht 233463)
Is dat programma wat in het filmpje word gebruikt standaard aanwezig op de iPhone?

Jammer dat hij geen Turn by Turn navigatie heeft. Ik wil graag iPhone GPS gebruiken op de fiets, 's kijken voor een houder (ik ga nergens in knippen/snijden dus kant-en-klaar).

Dan heb je dat programma blijkbaar nog niet te vaak gebruikt, het werkt op basis van Google maps, alleen is het programma in het engels.
Probeer het gewoon eens uit als je te voet op de baan bent zou ik zeggen en ja, zo'n houder zou misschien wel handig zijn.

Red-Hat 22-12-08 11:17

ja, dat programma zit er standaard op.

EDIT: Sorry ik zag niet dat runaque als had gepost.

TheStijg 22-12-08 12:13

Sorry, ik krijg 3 januari pas m'n iPhone binnen :p

Maar bedankt voor jullie antwoorden.


Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 15:05.