iCulture forum | iPhone, iPad,  iPod touch, Apple TV en iOS

iCulture forum | iPhone, iPad, iPod touch, Apple TV en iOS (https://forum.iculture.nl/)
-   iPhone algemeen (https://forum.iculture.nl/f28/iphone/f32/iphone-algemeen/)
-   -   Phone neemt vanzelf apple ID over (https://forum.iculture.nl/f28/iphone/f32/iphone-algemeen/27481-phone-neemt-vanzelf-apple-id-over.html)

Sick Mic 25-12-08 22:17

Phone neemt vanzelf apple ID over
 
We hebben hier thuis meerdere iPhones; zelf zit ik met een 1st gen op 1.1.4 en een 3G die klaarligt (moet nog een of andere Xsim bestellen). Ik maakte eergisteren voor mijn zus een iPhone gebruiksklaar (kerstcadeautje enzo) dus ik zette er 2.2 op met Destiny's custom FW.

Nu, alles is perfect in orde, buiten 1 klein dingetje; als ik met die phone naar de AppStore ga neemt hij vanzelf mijn apple ID aan, maar ik vind dat een beetje irritant. Ok, ze kan niks doen want heeft mijn pass niet, maar nu kan ze zelf ook niks kopen natuurlijk...) Volstaat het om ff te syncen terwijl ik op iTunes met een andere account ben ingelogd of is er een manier die ik over het hoofd zie? Ik heb alle settings eens overlopen maar kwam niets tegen dat met de AppStore te maken had...

Ohja, one more thing... Heb een leuk theme op die phone gegooid, maar als ze nu een smsje krijgt komt dat sms logo er in de standaard kleuren op het lockscreen te staan. Weet iemand waar die staat? Dan SSH ik er wel ff heen om het manueel aan te passen.

Fab1Man 26-12-08 01:25

Inloggen met een ander account is een optie. Andere optie is om haarzelf te laten syncen met een eigen iTunes en een eigen account.

yingie 27-12-08 23:57

en wacht met de x-sim tot woensdag, dan komt de unlock uit van Dev Team;)


Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 21:58.