iCulture forum | iPhone, iPad,  iPod touch, Apple TV en iOS

iCulture forum | iPhone, iPad, iPod touch, Apple TV en iOS (https://forum.iculture.nl/)
-   iPhone algemeen (https://forum.iculture.nl/f28/iphone/f32/iphone-algemeen/)
-   -   Rood sms teken (https://forum.iculture.nl/f28/iphone/f32/iphone-algemeen/28129-rood-sms-teken.html)

lesleyen 07-01-09 21:10

Rood sms teken
 
:confused:Ik wou laats mijn saldo checken via sms en ik kreeg half het bericht binnen , en ook zie ik rechs boven naast mijn batterij een rood envelopje.

wat is dit?:confused:

InternetRebel 07-01-09 22:48

Nog nooit gezien of over gelezen. Maar logisch redeneren zou misschien op vol geheugen wijzen?

EDIT
Weet je zeker dat het envelopje met je SMS te maken heeft. Heb de SMS app eens open gemaakt en er zit helemaal geen rood envelopje in. De taskbar-notifier heeft wel rode envelopjes als er een update in Cydia is, misschien is dat het?



Alle SMS App plaatjes:
http://files.netrebel.net/view.php?file_id=335

Chrisl 07-01-09 23:03

Ook ik heb dit nog nooit gezien....

Kun je een screenie plaatsen????

lesleyen 07-01-09 23:21

3 Bijlage(n)
@ internet rabel , het moet haast wel zodra ik een sms voor mijn saldo stuur dan moet ik direct wat terug krijgen , en dan zie ik rechsboven een rood envelopje , het icoontje staat niet tussen de andere. en vol kan niet want heb geen andere smsjes er meer in staan.

@Chrisl
Ik zal heb maken !

En ook iets raars is ik hem dan binnen krijg (sms) dan zie ik wat er staat en zodra ik erop druk niet meer , en als ik dan terug ga , is hij verdwenen

screenies.

InternetRebel 07-01-09 23:56

Heb je niet toevallig zitten rommelen of experimenteren met een van de vele apps om bellers en SMS-jes op een zwarte lijst te zetten, zoals bijvoorbeeld iBlacklist of soortgelijke app?

Het lijkt een beetje op een situatie waarin een app op je iPhone de SMS weigert.

lesleyen 07-01-09 23:59

Ik heb dus Mcleaner! en ik zie daar al me smsjes in staan , vaag dat hij die filtert ik heb ze niet eens aan gezet , en hij filtert alleen die smsjes niet van mensen die wat sturen , maarja Hartsikke bedankt Internet Rebel !

InternetRebel 08-01-09 00:01

Ik ken Mcleaner niet, maar veel van dat soort apps hebben ook een instelling om bijvoorbeeld SMS berichten te weren/wissen die niet afkomstig zijn van iemand in je adres boek. Probeer het afzendernummer van je saldo-info eens toe te voegen aan je adressenboek, dik kans dat 'ie dan wel door komt.

lesleyen 08-01-09 00:04

ik heb die m cleaner gewoon eraf gegooid (H) had hem van cydia , wou hem is proberen maar zonder dat ik wat doe gaat hij al blokken , dan blok ik hem :P

InternetRebel 08-01-09 00:15

Ik heb even de handleiding van Mcleaner gedownload en kwam op pagina 3 al het volgende tegen: "By default, message from contacts and all incoming call will be accepted, other messages will be blocked to logs."

Dus misschien ook eens wat vaker handleidingen lezen, is best wel leerzaam! ;)

Download MCleaner Usermanual


Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 03:39.