iCulture forum | iPhone, iPad,  iPod touch, Apple TV en iOS

iCulture forum | iPhone, iPad, iPod touch, Apple TV en iOS (https://forum.iculture.nl/)
-   iPhone algemeen (https://forum.iculture.nl/f28/iphone/f32/iphone-algemeen/)
-   -   Baseband okay, maar OS wil niet booten. Wie helpt? (https://forum.iculture.nl/f28/iphone/f32/iphone-algemeen/28196-baseband-okay-maar-os-wil-niet-booten-wie-helpt.html)

Fresh 09-01-09 02:00

Baseband okay, maar OS wil niet booten. Wie helpt?
 
Op mijn 2G iPhone gaan alle firmware herstelpogingen goed, ook eerdere firmwareversies nu ik iTunes heb gedowngrade naar versie 7.5. Er komt ook geen error message, maar vervolgens start het OS niet op. Iedere keer verschijnt het Appletje en daarna een draaiend wieltje. De baseband lijkt (dus) in orde, maar jailbreaken lukt niet, laat staan op het "emergency scherm" komen. Kan iemand me hiermee helpen?

iMario 09-01-09 03:06

Ook al geprobeerd er een custom firmware op te knallen? Wel even de laatste versie van iTunes erbij gebruiken.

Fresh 09-01-09 18:54

Citaat:

Oorspronkelijk geplaatst door iMario (Bericht 241604)
Ook al geprobeerd er een custom firmware op te knallen? Wel even de laatste versie van iTunes erbij gebruiken.

Ik heb nu iTunes gedowngrade naar 7.5 en ben met 114 aan de slag gegaan. Alles verloopt prima, ook de baseband unlock. Helaas blijft de iPhone op het appeltje hangen met een draaiend cirkeltje. Ik zal jouw tip een proberen, iMario.

King1987 09-01-09 18:58

Moet je wel met de nieuwste iTunes doen Fresh! (mario zn tip ;) )

Fresh 30-01-09 23:54

1 Bijlage(n)
Ik geef het op. Welke firmware ik er ook op zet, steeds hetzelfde euvel. Ook met custom firmware. Ik kan zonder foutmeldingen herstellen, unlocken en jailbreaken. Vervolgens herkent iTunes de iPhone gewoon en kan ik zelfs muziek synchroniseren. Gelukkig kan ik ook met iPhonebrowser het bestandssysteem benaderen, maar wat ik ook doe, de iPhone start niet door; steeds weer dat appeltje, daarna het draaiende wieltje en uiteindelijk een spontane reboot (een loop, dus).
Uit de crashlog blijkt dat springboard.app crasht (op iedere firmware).

Als iemand nog een ideetje heeft, dan hoor ik dat graag. Een crashlog van CrashReporter is toegevoegd (het beste te openen met Notepad++)...


Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 01:45.