Verkeerd telefoonnummer

Verkeerd telefoonnummer discussie in iPhone algemeen forum; ( verdwijnt na registratie ) Heb iets eigenaardig vastgesteld in mijn instellingen. Als ik ga naar "Telefoon", dan staat er bovenaan mijn telefoonnummer vermeld. Het is wel niet het juiste ...



Ga terug   iPhone, iPod touch, iPad en Apple TV forum > iPhone > iPhone algemeen
Wachtwoord vergeten? Registreren!
Registreer FAQ Ledenlijst Kalender Zoeken Berichten van vandaag Markeer forums als gelezen
  #1  
Oud 9 January 2009, 23:16
» iPhone 4 32GB (Zwart) [FW: 5.0]  [Jailbreak: Ja]
» iPad 2 Wi-Fi +3G 64GB (Zwart) [FW: 5.0.1]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 9 January 2009
Locatie: Belgie
Berichten: 6
Stuur een bericht via MSN naar barbancourt Send a message via twitter to barbancourt
Standaard Verkeerd telefoonnummer

Heb iets eigenaardig vastgesteld in mijn instellingen. Als ik ga naar "Telefoon", dan staat er bovenaan mijn telefoonnummer vermeld. Het is wel niet het juiste nummer, ttz het kengetal van de provider (Base) staat hier op 0496, en dat zou moeten zijn 0495.
Zijn er onder jullie die dit fenomeen ook hebben?
Advertentie
Advertentie Gesponsorde links (verdwijnt na registratie)

  #2  
Oud 10 January 2009, 10:30
iScorpio's schermafbeelding
iPhone(club) Guru
» iPhone 7 Plus 32GB (Zwart) [FW: 10.2.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Pro 9,7 Wi-Fi 32GB (Zilver) [FW: 10.2.1]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 2 March 2008
Locatie: Veluwe
Berichten: 11.261
Standaard

Als ik naar Instellingen / Telefoon ga zie ik bovenaan helemaal geen telefoonnummer staan. Is dit soms per provider anders?
__________________

PB's met vragen worden niet beantwoord, post deze op het forum!
  #3  
Oud 10 January 2009, 13:34
» iPhone 4 16GB (Zwart) [FW: 4.2.1]  [Jailbreak: Ja]
» Ik heb geen iPad  
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 22 June 2008
Locatie: IJmuiden
Berichten: 1.095
Stuur een bericht via MSN naar bako Stuur een bericht via Skype™ naar bako
Standaard

leg even goed uit want bij instellingen / telefoon staan helemaal geen telefoons maak even een screenshot door op sleep te drukken ingedrukt te houden en dan op home drukken
  #4  
Oud 10 January 2009, 22:06
» iPhone 4 32GB (Zwart) [FW: 5.0]  [Jailbreak: Ja]
» iPad 2 Wi-Fi +3G 64GB (Zwart) [FW: 5.0.1]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 9 January 2009
Locatie: Belgie
Berichten: 6
Stuur een bericht via MSN naar barbancourt Send a message via twitter to barbancourt
Standaard

Voilą, heb hier een screenshot gemaakt van het bewuste scherm. Het zijn de 4 eerste cijfers waarover het gaat, namelijk het kengetal van de provider.
Op het scherm staat 0496, en het werkelijke nummer is 0495.
Zeer eigenaardig. Heb gisteren voor de lol eens naar het nummer gebeld, en het bestaat wel degelijk.
Bijgevoegde afbeelding(e)
Bestandstype: jpg Screenshot2.jpg‎ (35,3 KB, 29x gelezen)

Laatst gewijzigd door barbancourt; 11 January 2009 om 16:58.
  #5  
Oud 5 January 2012, 23:40
» iPhone 4 16GB (Zwart) [FW: 5.0.1]  [Jailbreak: Ja]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 18 September 2007
Locatie: Brugge
Berichten: 435
Standaard

Is hier intussen een oplossing voor?
Reageren


Er zijn 1 actieve gebruikers die momenteel deze discussie bekijken (0 leden en 1 gasten)

 
Discussietools
Weergave

Soortgelijke discussies

Discussie Auteur Forum Reacties Laatste bericht
Telefoonnummer invoeren Coolice iPhone algemeen 5 12 August 2009 18:03
telefoonnummer format iemke Desktop-applicaties 0 26 January 2009 21:45
Telefoonnummer in Contacten Jakiie iPhone algemeen 1 20 January 2009 22:03
Mac OS X: Telefoonnummer in iTunes Kermi iTunes 3 24 March 2008 17:12
Telefoonnummer iTunes iCulture Wiki - Begrippen 0 28 November 2007 06:28

Regels voor berichten
Je mag geen nieuwe discussies starten
Je mag niet reageren op berichten
Je mag geen bijlagen versturen
Je mag niet je berichten bewerken

BB code is Aan
Smileys zijn Aan
[IMG]-code is Aan
HTML-code is Uit
Trackbacks are Aan
Pingbacks are Aan
Refbacks are Uit



Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 09:55.