iCulture forum | iPhone, iPad,  iPod touch, Apple TV en iOS

iCulture forum | iPhone, iPad, iPod touch, Apple TV en iOS (https://forum.iculture.nl/)
-   iPhone algemeen (https://forum.iculture.nl/f28/iphone/f32/iphone-algemeen/)
-   -   Scherm snel op zwart bij bellen (https://forum.iculture.nl/f28/iphone/f32/iphone-algemeen/28418-scherm-snel-op-zwart-bellen.html)

Q-one 12-01-09 21:28

Scherm snel op zwart bij bellen
 
Hallo iedereen,
Sinds kort heb ik een iphone, gekocht in Belgie en ik moet zeggen dat hij heel goed meevalt op één vreemde punt na. Wanneer ik bel of gebeld word , gaat het scherm zeer snel over op een zwart scherm. Is dit normaal ? kan ik dat beletten. Graag had ik gewenst dat mijn scherm aanbleef zolang ik in gesprek ben. Ik zie bv mijn knoppen niet meer en ben verplicht om mijn aan - uit knop weer te gebruiken.
In mijn instellingen staan AUTOMATISCH SLOT op nooit, Codeslot op uit en BEPERKINGEN ook op uit.

Iemand die mij helpe kan aub ?

Dank bij voorbaat.

;)

Destiny 12-01-09 21:40

Het iPhone scherm hoort uit te gaan als je hem naar je oor brengt. Als je hem van je oor afhoud zou het scherm meteen weer moeten aanspringen. Dit kun je niet uitzetten.

bako 13-01-09 17:34

misschien hangen mensen die jouw bellen snel op probeer even met je huis telefoon of iemand anders zijn telefoon

King1987 13-01-09 17:38

Topic titel aangepast. Verzin zelf voortaan een titel die wat meer aanspreekt en het probleem wat duidelijker omschrijft!

rjaspijk 13-01-09 20:32

De functionaliteit van het automatisch op zwart gaan van het scherm wanneer de telefoon naar het oor wordt bewogen gaat via proximity switches, deze zitten op het front bovenaan links en rechts van de speaker. Dit kan gestoord worden wanneer een leren hoesje wordt gebruikt die over deze switches zit. Wanneer de telefoon dan van het wordt vewijderd blijft het scherm zwart. Je hebt dan een verkeerd hoesje


Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 09:11.