iCulture forum | iPhone, iPad,  iPod touch, Apple TV en iOS

iCulture forum | iPhone, iPad, iPod touch, Apple TV en iOS (https://forum.iculture.nl/)
-   iPhone algemeen (https://forum.iculture.nl/f28/iphone/f32/iphone-algemeen/)
-   -   Silent- en volume knop "blokkeren" (https://forum.iculture.nl/f28/iphone/f32/iphone-algemeen/28488-silent-volume-knop-blokkeren.html)

bndekker 13-01-09 23:46

Silent- en volume knop "blokkeren"
 
Het gebeurt me regelmatig dat het "silent-knopje" geactiveerd wordt als ik de iPhone in mijn zak heb gestopt. En het trillen voel ik niet altijd....... Is er een mogelijkheid om deze knop software-matig uit te schakelen? Zodat ik alleen via toetscombinaties volume aan/uit en harder/zachter kan zetten?

glennseegers 13-01-09 23:49

voor zo ver ik weet bestaat daar geen oplossing voor haha zelf eigenlijk ook nooit aan gedacht, maar snap niet hoe dat bij jou kan ik heb er echt nog nooit maar dan ook nooit last van gehad dat hij vanzelf op silent ging:p:cool:

bako 14-01-09 00:14

als je zo'n redelijk dik rubber hoesje koopt voor om je iphone dan staakt het knopje niet zoveel uit dus gaat hij niet uit
helpt bij mij

bndekker 14-01-09 00:29

Ik heb een RIWAL holster speciaal voor de 3G. Ik gebruik deze houders al sinds mijn eerste mobiel (Sony MD1? had de microfoon in een staafje wat uitklapte). Zijn perfect. Riwal Exklusive Produkte - Handytaschen, Rollschuhe, Handyholster, Waffenholster, Handyzubeh÷r Alleen daar blijft het knopje ook "vrij" en kan dus eenvoudig uitgeschakeld worden als er per ongeluk iets langs gaat. Ik wil alleen weten of die knop (en eventueel ook de volumeknop) softwarematig uitgeschakeld kunnen worden.


Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 07:27.