iCulture forum | iPhone, iPad,  iPod touch, Apple TV en iOS

iCulture forum | iPhone, iPad, iPod touch, Apple TV en iOS (https://forum.iculture.nl/)
-   iPhone algemeen (https://forum.iculture.nl/f28/iphone/f32/iphone-algemeen/)
-   -   Iphone scherm opeens gebarsten, garantie? (https://forum.iculture.nl/f28/iphone/f32/iphone-algemeen/28625-iphone-scherm-opeens-gebarsten-garantie.html)

dorus 16-01-09 13:48

Iphone scherm opeens gebarsten, garantie?
 
's Ochtends zag mijn iphone er nog gewoon goed uit, stopte 'm in mijn broekzak en ging naar school.
Ik kom net terug van school, niks bijzonders gebeurd. Ik kom thuis pak mijn iphone uit mijn broekzak en zie opeens dat er een barst door mijn scherm zit.
Ik heb mijn iphone nooit eerder laten vallen.
Valt deze schade onder de gewone garantie, want ik heb niet bij t-mobile extra garantie erbij gekocht.
Wat er precies is:
Er zit een sneetje in, als je kijkt is het moeilijk te zien maar wanneer je het scherm aanzet zie je duidelijk een streep erdoorheen lopen.

Kan ik voor deze schade naar t-mobile gaan en laten opsturen of gaan ze daar dan moeilijk doen als het niet onder de garantie zou vallen?

Destiny 16-01-09 13:49

Ik zou eerst gewoon eens naar de winkel gaan. Die kunnen je meer vertellen.

dorus 16-01-09 13:54

Dat zal ik dan maar doen..
Maar raad iemand mij aan om hem ergens neer te leggen en te wachten totdat ik naar t-mobile toe ga, of kan ik hem ook gewoon blijven gebruiken en overal mee naar toe nog nemen?

venereaz 16-01-09 14:39

die snap ik niet, je kan hem toch beter gewoon indienen en zij zullen wel vertellen als er garantie op zit of niet. waarom zou je hem dan aan de kant leggen en wachten?

dorus 16-01-09 14:45

Ik heb vandaag geen tijd om naar t-mobile te gaan, en voordat ik een keer tijd heb om te gaan zijn we waarschijnlijk al wat dagen verder.
Stel dat ik om de een of andere rede geen garantie krijg moet ik hem laten repareren en ervoor betalen.
Misschien als ik hem dus verder zou gebruiken kan de situatie alleen maar erger worden, aangezien er waarschijnlijk ook al iets fouts zit misschien want hij had nooit zomaar kunnen barsten.
Als ik dan geen garantie krijg en ik gebruik hem gewoon verder word de reparatie prijs wellicht alleen maar hoger als hij verder kapot gaat.

venereaz 16-01-09 14:47

de prijs zal niet verhogen, zolang hij nog werkt is het enkel het scherm en dat moeten ze toch helemaal vervangen dus als er nu nog een kleine barst bijkomt of niet, zal hetzelfde blijven

dorus 16-01-09 14:52

Ok.
Dus er is geen grote(re) kans dat het lcd scherm eronder kapot gaat?

Ajax 19-08-09 21:57

Heb toenet hetzelfde gehad, alleen zijn de barsten bij mij erger en over het hele scherm doorgescheurd. Ook niet laten vallen, telefoon zat gewoon in m'n zak toen ik ineens een soort plof hoorde. Iemand hier ervaringen mee? en hoe is dit toen opgelost?


Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 12:25.