iCulture forum | iPhone, iPad,  iPod touch, Apple TV en iOS

iCulture forum | iPhone, iPad, iPod touch, Apple TV en iOS (https://forum.iculture.nl/)
-   iPhone algemeen (https://forum.iculture.nl/f28/iphone/f32/iphone-algemeen/)
-   -   Slecht geluid in auto (https://forum.iculture.nl/f28/iphone/f32/iphone-algemeen/28831-slecht-geluid-auto.html)

JeeWee 20-01-09 10:01

Slecht geluid in auto
 
Als ik via het ingebouwde bluetoothsysteem van mijn auto met mensen bel die ook in de auto zitten, is mijn iPhone door hen niet te verstaan. Ik versta hen wel goed. Als de andere persoon gewoon mobiel belt of via een vaste lijn is het geluid voor hen ok. Daardoor kan ik nu niet met mn iPhone handsfree bellen in de auto, met mn Nokia nooit last gehad. Om gek van te worden. Iemand een oplossing?

bako 20-01-09 16:45

misschien omdat het niet helemaal speciaal voor een iphone is gemaakt dat je de microfoon van je iphone bij je mont moet houden probeer dat eens

JeeWee 20-01-09 17:05

Al geprobeerd, maar dat helpt niet. Het moet een andere oorzaak hebben, omdat ik wel verstaanbaar ben als de andere persoon niet vanuit de auto belt.

evmw 20-01-09 17:35

Dat verschil maakt het inderdaad meer dan vreemd. Dit probleem heb je neem ik aan niet met 1 persoon/auto maar bij meerderen? Verschillen opgevallen bij inkomende oproepen op het iPhone display (wellicht dat mic wordt uitgeschakeld of dat meldingen verschijnen)?

JeeWee 20-01-09 17:39

Idd, bij meerdere personen. Niets opgevallen in het display, ik kan daar wel kiezen voor "My Car" / "iPhone" / "Luidspreker". Het werkt prima, zolang de andere beller niet in de auto zit of met bleutooth-oortje belt. Alleen in dat geval horen ze me heeeeeel in de verte, eigenlijk onverstaanbaar dus.

vanron 30-12-09 22:01

Inderdaad ook al ondervonden,als ik met met Bt oortje bel of met de carkit en aan de anders kant houden ze de telefoon vast is er geen probleem.
Als men aan de andere kant met een carkit belt kan men me niet verstaan.
3Gs met laatste software weet er iemand een oplossing???


Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 01:39.