iCulture forum | iPhone, iPad,  iPod touch, Apple TV en iOS

iCulture forum | iPhone, iPad, iPod touch, Apple TV en iOS (https://forum.iculture.nl/)
-   iPhone algemeen (https://forum.iculture.nl/f28/iphone/f32/iphone-algemeen/)
-   -   2 Iphones, 1 email account (https://forum.iculture.nl/f28/iphone/f32/iphone-algemeen/29148-2-iphones-1-email-account.html)

Nielson 26-01-09 00:56

2 Iphones, 1 email account
 
Hallo iedereen,

M'n vriendin en ik hebben alle 2 een Iphone, nu had ik deze als eerste en deze met m'n outlook gesychroniseerd. Nu wilde ik ook de Iphone van m'n vriendin met outlook sychroniseren, zodat ze ook kon mailen, alleen dat ging niet zonder slag of stoot :confused:

Het betreft een outlook adres, 1 mail adres in deze outlook. Ik heb op beide Iphones dezelfde instellingen gezet. Toen ik dit bij de 2e Iphone deed, ging deze automatisch de gehele inbox binnenhalen, die ik op de server heb staan --> zie Topic mail bewaren na ophalen op de pc.

Vervolgens leek alles goed te gaan, paar testmailtjes versturen, die kon ik op de Iphone van m'n vriendin prima ontvangen, maar wanneer ik ze op mijn iphone wilde ophalen stond er geen verbinding met server mogelijk.

Vervolgens stuur ik vanaf de Iphone van m'n vriendin een testmail naar de betreffende account, gaat prima, maar deze ontvang ik alleen op mijn Iphone, en nu staat er bij haar weer geen verbinding met server.

Effin, het lijkt erop dat ik dus niet 1 account op 2 Iphones kan hebben, het is of of lijkt het wel.

Iemand daar ervaring mee, want ik snap er niks van.... :confused:

Alvast bedankt,

gr, Niels


Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 00:17.