iCulture forum | iPhone, iPad,  iPod touch, Apple TV en iOS

iCulture forum | iPhone, iPad, iPod touch, Apple TV en iOS (https://forum.iculture.nl/)
-   iPhone algemeen (https://forum.iculture.nl/f28/iphone/f32/iphone-algemeen/)
-   -   Reparatie en vervanging? (https://forum.iculture.nl/f28/iphone/f32/iphone-algemeen/29301-reparatie-vervanging.html)

partyfart 28-01-09 16:15

Reparatie en vervanging?
 
Sinds 2 dagen is mijn iPhone batterij vliegensvlug leeg, ZONDER gebruik.

Gaat nog maar 5 uur mee,
Weet iemand hoe T-mobile hiermee omgaat?

Tevens heb ik nog 2 uiterlijke klachten. Het lijkt alsof de lijmlaag van mijn scherm los laat. Dit wil ik even in een winkel laten zien.

Ik wil echter NIET dat mijn iPhone opgestuurd wordt voor reparatie. Ik wil gewoon een vervanging. Ik kan mijn telefoon niet missen, is mijn enige telefoon, geen vaste aansluiting. Kan een winkel eenvoudig omruilen op basis van bovenstaande klachten?

iemand ervaring?

evmw 28-01-09 16:30

Als je de iPhone al een tijdje hebt (langer dan een week is de termijn volgensmij) zijn ze je niet verplicht de iPhone in te ruilen, maar wordt het gevalletje reparatie.

Chrisl 28-01-09 19:54

Meestal krijg je toch een leentoestel????

Ironis 28-01-09 21:43

Je krijgt een leentoestel, eigenlijk altijd, bij mij hebben ze er altijd netjes om gevraagd, maar onthou dat je niet zonder vervangend toestel de deur uit loopt. Reken alleen niet op een smartphone die gelijkwaardig is, daar doen ze niet aan.
Verder kun je niet rekenen op directe vervanging, dit kan alleen binnen 8 dagen na aankoop.
Overigens heb je op je batterij maar 6 maanden garantie (lees garantievoorwaarden), dus ik zou snel zijn. Opsturen ontkom je niet aan, maar meestal is 'ie binnen een week terug, tenzij ze je een reparatienota sturen die je eerst moet accorderen (mocht het niet binnen de garantie vallen). Mocht het een gevalletje garantie zijn, dan krijg je 9 van de 10 keer een nieuw toestel (tenminste, repareren kunnen ze bijna niet daar, laat staan, een accu vervangen)


Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 16:59.